Üzenetek:173
Lui-V
Járművekkel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Raszta#8686«
Ötleted leírása
» Sziasztok. Már napok óta beszéltük ismerőseimmel, játékostársaimmal és még volt ingame autószerelő kollegáimmal is, hogy jó lenne, ha az akkumlátor cserét (elsősorban) realázilnák. Ezt leginkább arra értem, hogy túl hamar merül le. Ha bekapcsolva hagyjuk a világítást vagy a rádiót nincs szinte egy óra és totál lemerült az akksi. Nos ezt realizálni nem úgy értem, hogy felemeljük hónapokra de egy hétre esetleg még szimpatikus lenne mindenki számára és nem kéne óránként 5 bejelentést azzal elszámolni, hogy kirongyoljanak akksit cserélni vagy a playereknek megállna az rp / órákat kelljen várni egy autószerelőre mihelyst maguk is simán megcsinálhatnák. A másik oldala az egésznek, hogy akksit lehetne vásárolni playereknek amit maguk ki tudnak cserélni. Legyen ez mondjuk három féle. Gyenge, közepes és erősebb akksi. Mindezeket 5-10 és 15 ezer dollár fejében (random ár). A gyenge 2 napig, a közepes 4-5 napig és az erős 1 hétig talán 10 napig bírhatná. Illetve van az autómosás. Nos ha nem párás vagy homokos épp az idő, hanem tiszta, realizálhatnánk esetleg úgy a dolgot, hogy a kocsi nem 10perc alatt ganésodna be. Ezzel nem akarok sok szót fecsérelni. Lenne mondjuk 1-2 napig tiszta a kocsi ill.: otthon le lehetne mosni playereknek. Mindezt saját ház körül lenne egy adott távolsági pozíción belül ahol: ha vásárolnánk autómosó szivacsot, autómosó folyadékot, vizet és vödröt. Bőven realisztikusabb lenne, és részemről + sok ember részéről ki is lenne használva rp szempontjából (is). Röviden ennyi, bocs ha összecsaptam, bőven reggel volt nálam még. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Köszi, hogy elolvastad. «