Üzenetek:80
Doug Moore
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
Doug Moore // gusszti1
Ötleted leírása
Előzmény:
Sokat vagyok elérhető olyan órákban amikor mások alszanak. Nekem így van időm a szerveren lenni.
Lett cayo-n egy fatelepem ami mellett ott volt a gyümölcsös és gondoltam belevágok a moonshine főzésbe.
Ezt egy vidéki, mindentől távol lévő helyen csináltam.
A Probléma: A script autómatikusan jelez a rendőrségnek egy olyan sort, hogy " (ház ID ) házszámú épületnél moonshine főzésre utaló szagokat éreznek! "
Ezt ha éppen nincsen egység akkor vissza tudják nézni IC kereteken belül (elvileg) .
Mentem vissza az épülethez ahol az fogadott, hogy fel volt törve az ajtóm és el vittek minden "gyanús" tárgyat.
Moonshine-t nem találtak, betöltve moonshine lepárlóba nem volt. Hordó volt amiben volt erjedt gyümölcs és voltak persze lepárlók.
Most a lepárlókat juharhoz legálisan lehet használni ha van valakinek fatelepje (nekem van.)
Az erjesztett gyümölcs egy hordóban önmagában szerintem nem illegális dolog.
Szóval ha én jelentek be egy hasonló mondatot a rendőrségen akár név nélkül és egy konkrét házra mutatva akkor a tulajdonos megkeresése nélkül ők nekiállnak azt feltörni?
Csatolmányok
Nincs /SIZE]
Egyéb megjegyzések
Megoldás:
mivel vannak dolgok (pl. bontó) amit nem lehet űzni éjfél és reggel 8 között így például lehetne erre valami, hogy nem jelez be éjfél és reggel 8 között.
Vagy.
Ne adjon konkrét ház ID t, adjon egy nagyobb területet amit hőkamerával kell néznie a rendőrségnek pl egy heliből, hogy megtalálják azt a CP t ami bejelzett. így nekik nem csak egy megadott biztos hely a célpont hanem egy kis szervezést igényel.