Moonshine főzés újragondolása

guszti

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:80
Doug Moore

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

Doug Moore // gusszti1

Ötleted leírása

Előzmény:

Sokat vagyok elérhető olyan órákban amikor mások alszanak. Nekem így van időm a szerveren lenni.
Lett cayo-n egy fatelepem ami mellett ott volt a gyümölcsös és gondoltam belevágok a moonshine főzésbe.
Ezt egy vidéki, mindentől távol lévő helyen csináltam.
A Probléma: A script autómatikusan jelez a rendőrségnek egy olyan sort, hogy " (ház ID ) házszámú épületnél moonshine főzésre utaló szagokat éreznek! "
Ezt ha éppen nincsen egység akkor vissza tudják nézni IC kereteken belül (elvileg) .
Mentem vissza az épülethez ahol az fogadott, hogy fel volt törve az ajtóm és el vittek minden "gyanús" tárgyat.
Moonshine-t nem találtak, betöltve moonshine lepárlóba nem volt. Hordó volt amiben volt erjedt gyümölcs és voltak persze lepárlók.
Most a lepárlókat juharhoz legálisan lehet használni ha van valakinek fatelepje (nekem van.)

Az erjesztett gyümölcs egy hordóban önmagában szerintem nem illegális dolog.

Szóval ha én jelentek be egy hasonló mondatot a rendőrségen akár név nélkül és egy konkrét házra mutatva akkor a tulajdonos megkeresése nélkül ők nekiállnak azt feltörni?

Csatolmányok

Nincs /SIZE]

Egyéb megjegyzések

Megoldás:
mivel vannak dolgok (pl. bontó) amit nem lehet űzni éjfél és reggel 8 között így például lehetne erre valami, hogy nem jelez be éjfél és reggel 8 között.

Vagy.

Ne adjon konkrét ház ID t, adjon egy nagyobb területet amit hőkamerával kell néznie a rendőrségnek pl egy heliből, hogy megtalálják azt a CP t ami bejelzett. így nekik nem csak egy megadott biztos hely a célpont hanem egy kis szervezést igényel.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:366
Khira Love
Lehetne legálisan főzhető alkohol is. Pl whisky, vodka, sör. Alap munkának ott a farmos meló. Azt lehetne bővíteni pl szedésekkel amivel az alapanyagot gyűjtöd. Mint pl a favágónál x% esély lenne az adott termékre, hogy meg kapod és mellé a pénzt amit a munka jelenleg is ad. Kukoricát, krumplit, almát, körtét, komlót, egyéb növények ami alapja az adott alkoholnak és akár saját intiben lehetne főzni. Így az igényelhető pince interiornak is kicsit több értelme lenne.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó