Miyumi Aizawa - Aaliyah Sela játékosok ellen.

Sutike

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:48
panaszkonyvj.png

Neved: Dominic Maxwell
Játékos(ok) neve: Miyumi Aizawa - Aaliyah Sela
Panasz oka: Fair Play hiánya
Panasz kifejtése: Sziasztok, a panasz tételem oka Fair play hiánya a két emlitett játékostársaim ellen. Röviden a történet ami látszik a videó-ban, egy adott létrán mászok fel, majd a két illető várva rám lelőttek.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Kicsit furának tartom ezt a szituáció-t mivel nem voltak korrektek velem úgy érzem. Jogosnak mondható hogy miért nem áltam meg a létra felénél mondjuk, de az sem lett volna korrekt, de látszik is a videón. A létra felénél ugye láttam őket külső nézetből, igy megtudtam volna állni a mászásban, de úgy gondolom hogy nincs az az ember aki a másodperc töredéke alatt megtudna állni, Flecso-t felkerestem pm-ben majd megmutattam neki a videó-t hogy mit gondol róla. Flecso második dimenzió-ban megnézte a létra müködését és arra jutottunk hogy nem birtam volna megállni, illetve ha realitás talaján maradunk akkor a karakter FP nézetben van, igy a két személyt nem is láthattam volna amig a fejem ki nem bukik a tető sikjától, ahol már kaptam a lövéseket is már. Flecso-val arra jutottunk hogy részükről lett volna tőbb esély elbújni a tető-n, és nem levárni a létrán ahol jön fel az ember, ha esetleg továbbra is ott vártak volna részemről okés lett volna egy lefegyverezés de ebben már ezer egy lehetőség lehetne. Minden lehetséges megoldást megnéztünk és megbeszéltem vele, és maradtunk a legkorrektebb megoldásnál hogy élek a Pk lehetőségével.

Flecso

Moderne Verne
Adminisztrátor
Üzenetek:160
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok, a panaszkönyvet én fogom kezelni várom a válaszotokat 24 órán belül.

Manguszta

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:28
Szia!

Igazából egyszerűen tudok válaszolni erre, mivel ez is történt. Hallottuk, hogy valaki trappol felfele a lépcsőkön, hallottuk is, hogy megállt az autó, és kirakott valakit. Mivel egyikünk mesterlövész, másikunk gépfegyveres, és mivel a szerveren a sebzési rendszer következtében nincs azonnali halál, nyilván kénytelenek voltunk ketten kihasználni a lehetőséget. Mi IC úgy tekintettünk erre, mint egy bevetés, nem pedig egy TDM, amiben tiszteletet és tiszta játékot kell mutass a partnered ellen, és annak érvényesülésében, ahogy a rendőrség se egy intézkedésnél fair playt néz, hanem az intézkedést folytat le, lehetőség szerint professzionálisan. Annak következtében történt a halál (is), hogy egyedül kezdtél felmászni egy számodra ismeretlen területre, viszonylag gyorsan, és körültekintés nélkül. A szituáció nem érhetett volna másképp végett, mert kivételesen résen voltunk. Már előtte is lett volna lehetőségünk tüzet nyitni, de pont mivel hallani lehetett, hogy tempósan jössz, szépen vártuk érkezésedet.

Az, hogy elbújogatunk, hogy egy jót lövöldözzünk csak a lövöldözés faktort erősíti a szerveren, ami tudtommal nem a szerver sarkalatos pontja, és ahogy látom nem is ez az irány, hogy minél szebb, élvezetesebb, hosszabb lövöldözések legyenek. Lefegyverzés nem opció gyakran, főleg ha nem készül az ember. Nincs fékentartási terv, plussz veszélyforrás mint taktikai ismerettel rendelkező jelenlevő, akinek lehetnek rejtett eszközei is.

Szerintem ezt túl ragoztuk.

Annak fényében lehet, hogy ez pont szerencsétlenül jön ki, mert lenne olyan eszköz is, amit ti fogtok vissza, vagy szabályzatból, vagy önmérsékletből, de szívére téve az embernek a kezét, te is tudod, hogy ezt lehetett volna kicsit higgadtabban, és jobban is kivitelezni, amivel nem éltetek. (lehet a létszám miatt is) Viszont ha valaki ilyen jellegű taktikai fölényét elítélnék, vagy épp neheztelnék, átesnénk már szerintem azokra a hozzáállásokra, amit szerintem mindenki látott már. Rendőrök vissza lökik a menekülőt, had szökjön még picit.. Vagy a rendőrök lelövik a fegyverest jobban, hadd ne kelljen várni, vagy kihallgatni. Ez talán már a túlzott empátia, és a játékmódhoz nem illő gondolkodás menethez tartozik, hogy mi megvárjuk, hogy lőjj minket. Elvégre IRL is, ha ilyen gyorsan létrázik valaki, bizony foglalt a két keze.

Idk

Haladó
Játékos
Üzenetek:20
Lily Barnett
Szia!
Teljes mértékben egyet tudok érteni Maguszta válaszával, az hogy hallottuk hogy honnan jössz az balszerencse volt, valóban jobban körbe kellett volna nézni a helyet, mert nagyon durván fel futottál minden nélkül, lehet hogy hatan vagyunk fent lehet hogy egyedül, részükről bevetés volt, gondolom ti sem feltétlen vártátok volna meg hogy felmásszunk ha tiétek a placc, nagy előny volt nekünk is, de igyis feljöttetem és lelőttetek mindenkit a tetőn.

Sutike

Pötyögtető
Játékos
Szia!
Teljes mértékben egyet tudok érteni Maguszta válaszával, az hogy hallottuk hogy honnan jössz az balszerencse volt, valóban jobban körbe kellett volna nézni a helyet, mert nagyon durván fel futottál minden nélkül, lehet hogy hatan vagyunk fent lehet hogy egyedül, részükről bevetés volt, gondolom ti sem feltétlen vártátok volna meg hogy felmásszunk ha tiétek a placc, nagy előny volt nekünk is, de igyis feljöttetem és lelőttetek mindenkit a tetőn.
Szia, megtudom érteni a ti részeteket is, de hogy tudnék felnézni egy felettem 2-3 méterrel magasabb ha nem magasabb tető szintjére? Illetve hozzá fűzném hogy nem tudom mi történt a továbbiakban a helyszinen.

Sutike

Pötyögtető
Játékos
Szia-szia! Jött helikopteres egység, nem tudom hogy nektek erről jött-e információ, de talán azt meglehetett volna várni.
Mivel mi voltunk a legelső egység, hogy felderitsük a helyszint, igy nem volt mivel gondolom utána alakult. De kezdünk eltérni a panasz tartalmátol.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó