Mit jelent nekem a OneRP?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

web11hoyer

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:122
Shaundra Hamilton
Mit jelent nekem a OneRP?

Emlékszem, mikor a GTA:V-öt ingyenessé tette az Epic Games, akkor rá is csaptam. Akkor még olyan gépem nem volt, ami el is vitte volna a játékot, de azért behúztam, mert ki tudja? Lehet, hogy később szükségem lehet rá. Milyen jól is tettem, hogy akkor megszereztem. A leges legelső szerverem a OneRP volt ami feltárta elém a GTA:V multiplayer lehetőségeit. Előtte MTA szerveren próbálkoztam RP-zni kisebb nagyobb sikerrel még 2019-ben, Covid idején. Akkor megismerkedtem egy sráccal, aki talán az egész RP karrierem végig kísérte. Bármibe belefogtam, ő ott volt. Bármit amit elértem valaha, neki volt köszönhető. Mikor elkezdtem játszani a OneRP-n még Paleto volt a főváros úgymond. Akkor nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget az egésznek, hiszen csak próba szinten csatlakoztam a szerverre Natalia Ilievich névvel. Nagyon szerettem a későbbiekben ezt a karaktert, de ekkor még nem tartottam fontosnak a szervert. Még mindenki akivel RP-ztem, MTA-zott. Egyre jobban sikerült beleásnom magam a GTA:V-ös RP-be, és mondom, akkor miért ne próbáljam ki magam akár frakcióban? Nagyon nehéz volt akkor illegál csapatot találnom, ezért egy hirdetésben megláttam, hogy az akkor még Jeni vezetésével jelen lévő WeaselNews frakció riportert keres. Nem is haboztam, vettem egy telefont (Mert még azt sem vettem addigra) és felhívtam a számot. RP-zgettünk, de általában az ilyen kisegítő munkatárs szerepét toltam, mert nem értettem még annyira ehhez az egészhez, inkább csak segédkezek. Ekkortájt sajnos a családban volt egy haláleset, ezért a teljes RP karrierem szüneteltettem, mert mélyponton voltam. Amikor összeszedtem magam, újra feljöttem a szerverre, és akkor már lehetett Los Santoson belül is járkálni, vagyis a teljes játéktér oda koncentrálódott leginkább. El is mentem a városházára, hogy szerezzek magamnak egy munkát. Beálltam a GSA Parking Enforcement kötelékébe, majd buzgón büntettem szét mindenkit aki tilosban parkolt. Valamelyik nap épp vártam valakit szolgálatban, de nem ő érkezett meg, hanem valaki más. Egy olyan ember, akit nem vártam, de mégis jobban örültem neki, mint annak az embernek, akit vártam a városháza előtt. Ő volt @Veysel . Aki végigkísérte a teljes RP karrierem. Először nem esett le, hogy ki az, csak RP-zgettünk pár teljesen érdektelen sort, de valami nem hagyott nyugodni. Annyira ismerős volt az RP stílusa, hogy OOC chaten rákérdeztem, hogy ő az. Akkor ő csak ennyit írt vissza OOC, hogy "Hoyer?". Attól fogva nem volt olyan karakterem, ami valamilyen módon nem kötődött volna az ő személyéhez.

Mire a szünetből visszatértem, Veyselék már vittek egy frakciót, az Abramowitz Business Network-öt, ami igazából egy átalakulás volt. A tagok majdnem mind maradtak ugyan azok akik addig voltak a Sangra Negra-ban, de a mexikói köntöst átvedlették egy komoly orosz maffia köntösbe. Én itt csatlakoztam hozzájuk és olyan élményekkel teli RP sorozatokat folytattunk, amit szerintem, míg élek nem fogok elfelejteni. Lehet, hogy a nosztalgia-faktor megszépítette ezeket az időket, de még mindig örömmel gondolok vissza erre az egészre. Ha nem lett volna minden egyes tag külön személyiség, akkor nem lett volna ennyire maradandó élmény ez az időszak.​

Hogy kik voltak akik nagy nyomot hagytak bennem az ittlétem alatt?

  • Jeni: Az első OneRP-s fraki leaderem (WN)
  • Veysel: Az első és egyetlen leaderem akit mindvégig tiszteltem és szerettem (ABN és sok minden más előtte és utána is)
  • Kristóf: Mindenki Igorja (ABN)
  • Dia: A szabadszájú és a párom barátnője (ABN)
  • Daryl: Sonja Kozlova (ABN)
  • Barni: Dimitri Zaitsev (ABN)
  • Krissz: Maxim Valentinovich (ABN)
  • Ghéza: Pamela Brooks (ABN)
  • Loco: Melor Lazovsky (ABN)
  • Mesi: Alexandra Fioretti (LSFMD)
  • Burni: Alberto Lopez (LSCC)
  • Stevie: Ramon Feliciano (LSCC)
  • R4hab: Raulo Morales (LSCC)

Akit kihagytam, attól elnézést kérek.

Szóval mi nekem a OneRP? Barátok, ismerősök! És az Abramowitz Business Network!

@Veysel , ha olvasod, köszönöm!

abn.jpg
 
Utoljára szerkesztve:

smashing machine

Haladó
Játékos
Üzenetek:20
Ario Stokes
Én őszintén nagyon örülök neki, hogy ennyire jól érzed magad a szerveren. Az Abramowitz Business Network gondolom hasonló színvonalú lehet, mint a frakciód, és ennek már kevésbé örülök.
ui. irigykedek csak és szívesen businesselnék veletek
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó