Üzenetek:47
Név: Milana Maslowa
Adminisztrátor neve: Laca, Legend kérésére.
Indok: Szerver szidás / minősítés, feszültségkeltés - by Legend
Tiltás időpontja: 2026.07.18
Meddig tart a ban: Örök.
Miért lettél kitiltva: Szerver szidás / minősítés, feszültségkeltés.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre:
Mondhatnám azt is, hogy az esélytelenek nyugalmával írom meg ezt a kérelmet, de azért megcsinálom, hátha érhet kellemes meglepetés. Gondolkodtam ebben a kis rövid időben, ami eltelt, s úgy voltam vele, csak azért, mert pár esetben mérgelődtem, csak nem szeretnék kiválni a közösségből, és kukázni a szerveren lévő adatnyomaimat. A kitiltás utáni pillanatokban írtam Legendnek ezzel kapcsolatban. Bár részemről az őfelé irányuló személyes részeket szerettem volna csak tisztázni, addig nem állt szándékomba unbant írni, tekintettel a jogosságra, amit egy percig sem firtattam. Ámbár egyrészt van még egy kintlévőségem a közösség felé, másrészt úgy gondoltam, hogy annak következtében, hogy direktbeli szidalmazás, trágár szó, személyeskedés nem ért senkit és a TÖBB pillanatnyilag alkotott véleményem egy zártabb közösség számára volt csak látható, olyanoknak, akik akár hasonló problémákon szintén tudnak kicsit mérgelődni.
Na, de fiatalabbak nem leszünk, úgyhogy én egy megoldási javaslattal próbálok előállni, egyrészt ami személyemet rehabilitálhatná a csapatban, másrészt, helyrehozza, foltozza, vagy épp pozitív hasznot tudna hozni a tevékenységem mind a szerver, mind a közösség számára. Kezdem azzal, hogy bár magát a kijelentéseimet nem hazudtolhatom meg, és továbbra sem tudom. Valós problémákat feszegettem főleg, nem kellett volna közkincsé tenni azon a chaten, mert csak demotiválja a többi játékostársat, és esetleg előítéleteket alkotnak bizonyos dolgokról, és rossz szájízzel kezdenek/kezdhetnének akár neki.
Én visszaeresztésem esetén egyfajta szociális tevékenységként szánva vállalnám, hogy hozok egy karaktert, szerveren lévő események, szereplők, történések összefoglalását és abból készíthető tartalmat, irányított célszerkesztésként a szerveren lévő életet és lehetőségeket reprezentálva, lényegében bármilyen segítség nélkül IC. Egy percig sem gondolom, hogy ennek a lényegében sajtótevékenységnek hatalmas eget rengető következményei lennének. Viszont igényesen összehozva, talán megmutathatnak olyan POZITÍV dolgokat is, amelyeket bizony magától az ember nem biztos, hogy észre vesz, vagy komolyabb jelentőséget tulajdonít neki. Legvégső esetben 1-2 hónap múlva kellemesen végig görgetheti az ember rajta, végig futtatva a szemét.
Gondoltam, feldobom ezt ötletnek, hátha nyitottak lennétek rá, hogy ne csak a semmittevéssel, vagy idejével fizessen az ember. Legrosszabb esetben talán írtam egy nem hétköznapi unban kérelmet.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Természetesen.