Melanoma Vice

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

daniel

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Meral Yilmaz
melanoma.png

A Melanoma Vice egy korunkban kialakult, kisebb bűnszervezet. Meglepően kevesen, mintsem pár tíz ember teszi ki a szervezetet. Tagjai húsz év felettiek, legtöbbjük pitiáner bűnöző. A szervezet leginkább kábítószerkereskedésből és nők futtatásából maximalizálja bevételét, publikus- vagy kevésbé publikus találkozási pontokon. A szervezet a nevét, brutalitást nem érintő csoport, ám a Vice névutódot (jelentés: bűn, vétek, erkölcstelenség) nem véletlen aggatták rá. Származásuk rassztól FÜGGETLEN, a modernkori csoportbűnözés egyik leginkább előnybe helyezett eszméje. Minden Amerikai leszármazott tagja lehet, legyen az ázsiai, vagy akár latin. A nők szerepe ebben a hierarchiában sehol nincsen, női, tényleges belsős tagokat nem tartogatnak. Befolyt pénzüket a Vanilla Unicorn elnevezés alatt futó bárban forgatják, esetleges üzleteket bonyolíthatnak itt. Szövetségeik nem ismertek, reputációjukból sugárzóan kevés esélyük van szövetségesekre szert tenni. Nevük nem csenghet ismerősen, reputációjuk folyamatosan növekszik.

((A frakció egy korunkban működő, fiktív Amerikai mob működését mutatja be. Célünk kizárólag a RolePlay szituációk generálása, annak élményének maximalizálása a játékosok felé. Ha szeretnél velünk szerepjátékozni, bátran keress engem (dc: .danielxd) vagy akár @kiazatoken (dc: kiazatoken)..

 

kiazatoken

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Olivia Day
Névtelen-xd.png

2023.12.20-án Los Santos Police Department hajnal 2:35 órakor egy bejelentést kapott az Elgin Avenue, Strawberry-n lévő 'Vanilla Unicorn' névre halgató sztriptíz klubból. A helyszínen egy középkorú férfira leltek, akinek lábát eltörték, illetve több ütés nyom díszítette arcát. A kamerák felvételei nem voltak elérhetőek, az ott éppen távozni készülő kliens pedig csak annyit látott, hogy két idegen hangosan és agresszívan civakodik. Valószínűleg a mérsékelt látásviszonyok miatt. Később a kórházban az áldozat azt vallotta, hogy a hely tulajdonosa, Arthur Cloud volt az elkövető. Mikor a rendőrség felkereste Arthur-t semmilyen fajta bizonyítékot nem találtak amivel igazolhatták volna a sérült vallomását. Arthur továbbra is megfigyelés alatt áll a helyi hatóságok által.

 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó