Maszk

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Pitt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:119
Tamara Ashford & Nia Woods

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tamara Ashford «

Ötleted leírása

» A csatolmányokba küldött maszk bekerülése az ötlet, mivel bizonyos helyzeteket fel dobhatna és ha minimális inkobnitást szeretnél de nem arccal takaró mászkal akkor ezzel meglehetne oldani. «

Csatolmányok

» https://www.gta5-mods.com/player/wild-masks-basic-pride-masks «

Egyéb megjegyzések

»«

Relay

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,192
-
Szia. Mik azok a bizonyos helyzetek amit ez a maszk feltudna dobni?

Pitt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:119
Tamara Ashford & Nia Woods
Nem is értem hogy nem volt eddig kérve a szexrp maszk. Meg se lennék nélküle szerintem
Nem csak arra lehet használni, bulikba is lehet használni bizonyos öltözékekhez is, nem mindig az erp-re kell gondolni és attól hogy olyan maszk még lehet, hogy bulikra akár jó lehet egy öltözékhez, amit láthatsz filmekben is egy buliba. :)

Klód

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,158
.
Nem csak arra lehet használni, bulikba is lehet használni bizonyos öltözékekhez is, nem mindig az erp-re kell gondolni és attól hogy olyan maszk még lehet, hogy bulikra akár jó lehet egy öltözékhez, amit láthatsz filmekben is egy buliba. :)

Szerintem mindenki tudja hogy mire lenne használva

Henzó

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:381
-
Bizonyám mekkora RP értéket tudna képviselni a délelőtti és a késő esti minőségi és karakterfejlődésekben gazdag szerepjátékokban! Támogatom!

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:469
Khira Love
Szia. Mik azok a bizonyos helyzetek amit ez a maszk feltudna dobni?
Pl egy maszkos buli. Esetleg egy esemény amin nem akarsz kirívóan, de minimális inkobnitást magadnak. Vannak emberek akik szeretnek azért eseményre is járni de nem akarja, hogy más felismerje. Tudom nem mindenki életébe fér bele, hogy bankrablós maszkban menjen ilyen helyekre és nem mindenki arra használná mint ti gondolnátok / használnátok. 😉 Mert jelenleg ezt nem lehet kivitelezni. Mert vagy teljes arcodat takarod, vagy funn maszk vagy orvosi maszk. Meg igen lehet ERP-re is használni ha már az jutott az emberek eszébe. Vannak emberek akik reálisan alakítják a karaktereket és ahogy IRL a karakter életében is alkalmazza ezt. Nem lehet mindenki apáca. Meg legalább ha ERP-re van használva legalább össze jönnek a playerek és nem 0-24 afkolnak egy intiben. Hanem RP alakul ki belőle.

Peter1994

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Álarcos bálba is lehetne használni. Na meg annak is jó lenne aki mondjuk ismert személyiség de az anyagiak miatt táncosnőnek áll mert az elég jól fizet. Így nem sérül a hírneve és még sztrippelhet is.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:3,046
Silay Denzel
Nem tervezünk ilyet, zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó