Neved: Mario De Rossi
Adminisztrátor(ok) neve: Lázár
Panasz oka: megítélésem szerint jogtalan kitiltás
Panasz kifejtése:
A tegnapi napon (2020. 07. 25.) a frakciónk egy része, hozzávetőlegesen több mint tíz személy elrabolta Duahn Moe-t. Ezt azért tettük, mert közvetlenül ellenem vétett, verekedni akart velem, többször is beszólt. Nem abból a célból raboltuk el, hogy megöljük, az elrablás célja az volt, hogy megfélemlítsük, azonban a szituáció addig fejlődött ki, hogy (Duahn Moe beleegyezésével)
a kínzásos RP végére meghalt. Nem egy frakció ellen tettük, sőt, Duahn Moe habár OOC a Grimes Crew tagja, IC mi ezt nem tudtuk. Már csak azért sem tudtuk, mert a kiváltóindok történésének pillanatában is egy másik frakció, a Menedék társaságában volt, és ezen elrablásos szituációt megelőző napokban is folyamatosan csak a Menedék tagjainak társaságában láttuk, a Grimes Crew társaságában soha. Tehát az akciónk egyáltalán nem egy frakció ellen irányult, főleg nem Duahn Moe frakciója iránt (ami a Grimes Crew), hiszen IC nem is voltunk tudatában, hogy ő ennek a szervezetnek a tagja; akciónk indoka kizárólag az volt, amit ő maga személyesen követett el ellenem.
Ezzel szemben a kitiltásomat azért kaptam, mert megsértettem a frakcióháborúra vonatkozó szabályt. Kaptam ezt úgy, hogy körülbelül tíz ember volt jelen az elrablásnál részünkről, és nem én öltem meg és nem is én kínoztam meg Duahn Moe-t. A maradék körülbelül tíz emberből még egy kapott hasonlóan kitiltást, azonban nem is ő ölte meg és nem is ő kínozta meg Duahn Moe-t, ellenben ő lealkudta a kitiltását egy napra örökös banról, én azonban nem kaptam erre lehetőséget. Lázár állítása szerint azért nem kaptam erre lehetőséget, mert korábban sok probléma volt velem. Arra a felvetésre, hogy ez összesen 30 percnyi jailt és 1 warnt jelentett, azt mondta, sok dolog miatt nem kaptam adminjailt.
Bizonyíték (kép, log, videó): a bizonyíték a szerver logja, a történés a Lázár és mások előtt jól ismert, nem szorul bizonyítékra
Megjegyzés: Nem értek egyet azzal, hogy egy szabályszegésért (ami nem is biztos, hogy egyáltalán szabályszegés, hiszen az én meglátásomban nem frakció ellen irányult; ráadásul egy admin végignézte az egész szituációt, és nem jelezte, hogy bármilyen szempontból szabályellenes lenne) örökös kitiltást kapjak. Főleg úgy, hogy az akcióban nem én végeztem a legnagyobb részt, és aki így tett, nem kapott semmilyen szankciót, ahogy másik 8 társam sem.
[globmod=Ghoul☾]
Látom döntöttek az illetékesek. Archiválom.
[/globmod]