Marcus Brooks PK-ja, Ciro Fiorentini-re

Szaby

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:110
Jairo Martinez
panaszkonyvj.png

Neved: Marcus Brooks
Játékos(ok) neve: Ciro Fiorentini
Panasz oka: Rp alóli kibújás.
Panasz kifejtése: Nos, kiérkeztünk Ciro-hoz majd megkezdtük az ellátást, ahogyan azt megszoktuk kezdeni. Minden vizsgálatot elvégeztünk rajta, amit ilyenkor szokás majd később mikor a pupilla került vizsgálat alá, azt rpzte rá hogy tágul a fény hatására. Szóval itt két opció merül fel, fején ért trauma miatt sérült az agy, ami ebben az esetben nem volt opció, mert az út közepén állt az autó, patika állapotban. A második opció a túladagolás, amire meg is kérdeztük DO-ban hogy esetleg látható-e bármi drogra utaló nyom az autóban. Erre nemleges választ kaptunk szintén DO-ban. Utána jött az auto DO hogy a kokain hatásától ki vannak tágulva a pupillái és meghalt. Ebből arra mertünk következtetni, hogy annak érdekében hogy ne kelljen RPznie az LSPD tagjaival, egyszerűen sztornózta hogy túladagolta magát, majd belehalt, így megúszta az egész RP-t illetve büntetést.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://pastebin.com/2KdNdq4h
Megjegyzés: A logból mindent lehet látni, direkt nem szedtem ki még a rendszerüzeneteket sem.

vajas

Haladó
Játékos
Üzenetek:24
Cayden Larson
Csao. Egyáltalán nem értem ezt a feltételezést. Ha az lett volna a célom, hogy meghaljak akkor egyáltalán nem hívok mentőst és csendben meghalok. Minden kérdésedre válaszoltam. A logban is benne van.. Azt kérdezted, hogy "Ciro körül látható-e bármi droghoz köthető dolog"? Erre a válaszom nem volt. Az autóban nem volt semmi már ami erre utalt volna. IC szerettem volna elmesélni mi történt, de erre már nem került sor, mert meghaltam. Az időt sem húztam, szinte mindenre válaszoltam azonnal. Két opció volt részetekről. Vagy agykárosodott volt a karakterem amit kilőttetek hiszen nem volt a karakteremen sérülés és az autó is épp volt, akkor maradt a B opció amivel nem kezdtetek semmit.

Szaby

Pletykafészek
Játékos
Jairo Martinez
Szóval, itt pontosan az volt a probléma, hogy te túl adagoltad magadat valószínűleg ott helyben. Viszont! Te semmi olyasmit nem RP-ztél, hogy bármi lenne körületted. Ami azt jelenti, hogy te vagy zacskóval együtt szívtad fel a kokaint, vagy elpárolgott az öledből vagy úgy az egész autóból amikor te felszívtad. A másik, hogy legalább annyi RP-t elvárna az ember, hogyha mondjuk a kezedről vagy a műszerfalról szívod fel, akkor kellene egy kis nyoma maradjon. Persze ha nem sikáltad ki az autót, vagy mostál kezet használat után. Amit gondolom nem rpztél le.

vajas

Haladó
Játékos
Cayden Larson
Inkább az a gondod, hogy nem voltál képes értelmes kérdéseket feltenni a karakteremmel kapcsolatban, ezáltal nem tudtál átadni a PD-nek. Hárman voltatok a helyszínen. Két opció volt. Vagy balesetezett a karakterem (agykárosult?) vagy drog miatt ájultam be. Egy tesztet nyomhattatok volna pl vérnyomás csekkolás mellé vagy akármi más. A flegma stílusodra meg közel sem vagyok vevő. Vagy normálisan kérdezz, vagy ne is folytassuk a beszélgetést.

Szaby

Pletykafészek
Játékos
Jairo Martinez
A kérdéseket nem én tettem fel neked, és nem is az a probléma hogy mi éppen nem tudtunk átadni a PD-nek. Mit nyernénk mi ezzel? Leírtam hogy mi a probléma, mindhárman ezt gondoljuk. A teszt amiről te írtál fentebb, az pedig legalább egy tíz perces mutatván de inkább tizenöt, ami egy eszméletlen sérültnél nem fér bele az időbe. A flegmázásról pedig annyit hogy "nem voltál képes értelmes kérdéseket feltenni". Én ezután már csak várom a bírálatot az illetékes admintól.

vajas

Haladó
Játékos
Cayden Larson
És ha a kokaint beletettem a kólába? (van ilyen lehetőség a kraftolásban)

vajas

Haladó
Játékos
Cayden Larson
Ha az lett volna a célom, hogy ezt a szálat kikerüljem, élből nem hívtam volna mentőt és meghaltam volna csendben de nem ez történt.

DarK

Kivételes Tehetség
Adminisztrátor
Üzenetek:236
.
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok,

A panaszkönyvet jómagam illetve @Flecso fogja kezelni.

Átolvasva a panaszkönyvet illetve értelmezve a RP kimeneteléről mutatott logot, az nem hagy kérdést senkiben sem, hogy a tolerancia szinted nem volt elegendő a kokain fogyasztásához, ezáltal ahogy a kocsiba elszívtad rögtön ezt követve a rendszernek köszönhetően animba is kerültél. Ebből kiindulva a kokain mennyisége és, hogy abból mennyit sikerült felszívni az fennmaradó kérdés marad amire a kiérkező FD-s srácoknak a teljes kép átláthatósága érdekében /do-ban nyugodtan reagálhattál volna, vagy körül írhattad volna a helyzetedet, mivel az ájulást követően a felmerülő kérdés valóban ott marad, hogy amiben a kokaint tároltad (feltételesen) tasak az gondolhatóan nem tünt el a kocsiból, a kokainra utaló látszati nyomok a kezeden vagy az orrodon szintén egy olyan dolog ami jogosan hagy további kérdést a srácok tekintetében, hogy semmi nyom, a gépjármű sértetlen, de te mégis valami oknál fogva kivagy ütve. Remélem érted mire szeretném felhívni a figyelmed. Azonban a logot olvasva azon belül is a soraidat áttekintve, ennek semmilyen módon do-ban nem hagytál nyomot, hogy ezzel is a rajtad segítő FD-s játékostársaid tiszta képet kapjanak az esetről.

Ezekre az észrevételekre reflektálva szeretném akkor megkérdezni tőled @vajas , hogy:

- Honnan került elő a kokain ami nálad volt, és miben tároltad ahonnan egyúttal elszívtad?
- Ha nem volt a kocsiba semmi, akkor a kokain tárolására szolgáló tasakot (vagy épp amiben RP szertint tároltad) azt hova tetted vagy hova tűnt?
- A kokain általi ájulásodat követően volt bármiféle utóRP részedről ami a fentebb említett kérdéseim közül, utalhatott volna arra, hogy segítsd a rajtad segítő FD-sek RP-jét és munkáját, hogy a karaktered életét megmentsék?
- Ha valóban nem akartad "skippelni" az RP-t, akkor miért nem adtál teljes választ és teljes képet a do-ban felmerülő kérdésekre?
- Ezek a kérdések közül, bármelyiket le RP-ted bármilyen formában?
- Figyelembe vetted a karaktered életben maradási szándékát ebben a szituációban?

A fent említett dolgok között a panaszkönyvben említett szankció mellett több más szabályzati pont megésértését is érinti az eset.

Amennyiben 24 órán belül nem érkezik válasz tőled @vajas , abban az esetben a fent leírtak illetve a panaszkönyben feltüntetett bizonyítékok alapján kerül bírálásra a panasz.

Flecso

Kritikus
Adminisztrátor
Üzenetek:270
Sziasztok!

Szerver logokat átfésülve van itt még felmerülő kérdés amihez szeretném kérni @Danivokcs segítségét.

- Mikor szereztél tudomást arról hogy Ciro elájult?
- Hogyan találtad meg Ciro-t és milyen előzményei voltak hogy elindulj a megkeresésére?
- Volt-e bármilyen okod feltételezni azt hogy bajban lehet, és erről milyen RP született?

Kérlek a logokat ezekről, hozzászólás formájában a panaszkönyv alá csatold.

Danivokcs

Újonc
Játékos
Üzenetek:6
Federico Marino
Helló, Ciro Fiorentini a szerveren egy barátom, a közeli motelben van egy kibérelt szobája, ahhoz nekem is van kulcsom mivel füvet termeszt ott és segíteni szoktam neki ebben, a motelhez tartottam éppen amikor megpillantottam az autóját egy utcával alrébb, odamentem hozzá hogy beszéljek vele, de ekkor ő már nem volt eszméleténél. Mivel tudom jól hogy milyen üzletben utazik, és azt is hogy mostanság naponta túladagolja magát ezért elvettem tőle az illegális tárgyait, majd /RP-vel/ értesítettem a mentősöket is. A logokat is csatolom: https://pastebin.com/UP0a2Eid

Flecso

Kritikus
Adminisztrátor
Üzenetek:270

@Danivokcs

- milyen tevékenységet folytattál az előtt hogy megtaláltad Ciro-t? Ezt még kérlek fejtsd ki.

@Szaby
- Kép vagy videó formájában megtudnátok nekem erősíteni hogy hol volt pontosan a bejelentés helyszíne ahol megtaláltátok az autóban Ciro?

Szaby

Pletykafészek
Játékos
Jairo Martinez
Nem készült róla kép, meg lehetne mutogatni de az nem rendíthetetlen bizonyíték. De ha nagyon szeretnéd, lövök egy screent róla.

Danivokcs

Újonc
Játékos
Üzenetek:6
Federico Marino
Mivel megnőtt a termés, felléptem, beültem a kocsiba, és elindultam, nagyjából ennyi történt előtte.
[ 106781] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.06. 17:54:46] [INFO-success] Karaktered betöltve, jó játékot!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó