Üzenetek:303
Amunet Khalifa
Neved: Marcos De La Cruz
Játékos(ok) neve: Mario Ortega
Panasz oka: PG, FearRP hiánya
Panasz kifejtése: Tegnap este folyamán a Crimes De Espana végre hajtót egy autókereskedés rablást, ahonnan kettő kocsit hoztunk el és két különböző irányban hagytuk el az autókert. Én vezettem az egyik lopót kocsit, amit sikeresen le is tudtam adni. Közben megérkezett egy PD-s vagy SD-s helikopter, nem tudom pontosan. Amint leadtam a kocsit futásnak eredtem, kis idő után egy SD-s rendőrkocsi jelent meg, mellém jött a kocsival, az ajtóval pedig leütőt az anyósülésen lévő személy, Mario Ortega. Amint felkeltem a földről fegyvert vettem elő és rájuk tartottam. A két Sheriff rögtön fedezékbe is bújtak, majd tüzet nyitottak rám, amit viszonoztam, párszor el is találtam Mario Ortega-t. Ezt követően lelőttek és meghaltam.
Nem tudom ez után mi történt vele.
Amíg ez az story történt közben a másik lopót kocsit is üldözték. Aminek a végén elkapták a menekülő Jugulár-t, amiben Chato Alves Suarez és Jose Santiago ült. A lőtt sérült Mario Ortege szintén jelent volt a Jugular elkapásánál, ahol még mindig sérült volt. Nem törődve a saját testi épségével, inkább be beállt az üldözésbe, ahelyett, hogy hívót volna segítséget vagy a társa be vitte volna a kórházba.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: -