one RolePlay
Unban kérelem
Név: Majin Webb
Adminisztrátor neve: Viki
Indok: Szándékos bug kihasználás
Tiltás időpontja: Április 16 21:00 fele
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 0
Miért kérsz unbant: Nem igazán tudom hova tenni a kitiltást, valószínűleg ahhoz lehet köze, hogy egy ideig volt egy bug a sorsjeggyel, amiről én nem is tudtam, illetve nem vettem egy sorsjegyet se. Az egész úgy kezdődött, hogy mikor megnyílt a szerver volt egy kis problémája pár játékosnak (egér közepére tapadt az egér), erre találtam meg a megoldást, amiért jutalomként ma kaptam egy kis pénzt az egyik játékostól, akin segítettem. Ennek próbáltunk egy kis rp körítést adni, hogy ne csak annyi legyen, hogy átdobja a pénzt.
Ennek a részletéről egy kis bizonyíték: https://i.imgur.com/3HczDHD.png , ezt sikerült megörökítenem mikor küldtem egyik ismerősömnek.
Pont jól jött ez a kis pénz, mivel ennek segítségével meg tudtam venni egy házat, de ez más tészta, illetve a képen azért van más nevem, mert nemsokkal utána rámírt Dani, hogy változtatni kéne rajta.
Utána pár órával később rámírt Ryan Murray (akitől kaptam a "jutalmat") discordon, hogy gáz van, valami bug volt a sorsjeggyel, és visszakérték tőle a pénzt, viszont ez már nem volt meg nekem. Ezután játszogattam még a szerveren egy kis pihi után, aztán egyszer csak fogadott a ban.
Min változtatnál, ha visszajönnél a szerverre: Visszaszolgáltatnám adminnak azt az összeget, amit kaptam.
Összességében jogosnak érezted a tiltást: Nem teljesen, nem tudtam, hogy honnan származik a pénz. Nagyon élvezem a szervert, így kár lenne, ha nem tudnám folytatni a játékot.
[globmod] Elbirálásra került, helyezem #Andricful[/globmod]