Magánszám vagy telefonfülke

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Dorinna

Kritikus
Very Important Person
Üzenetek:265
Pamela

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» DorinnaDori#7476 «

Ötleted leírása

» Szükség lenne arra, hogy a telefonok beállításában beállítható legyen, hogy privát/magánszámról hívjunk, vagy SMSt küldjünk valakinek. Ennél az opciónál ha bekapcsolva lenne, szám nélküli bejelentést is lehetne tenni (akár csak illegális FKban levő embereknek) a PD felé.

Amennyiben ez nem megoldható, lehetnének telefonfülkék a mapon szerteszét, ahol X összegért tudnánk telefonálni, vagy bejelentést tenni. Ilyenkor a bejelentésnél a fülke pozícióját látnánk. (A mapon így is vannak elszórva telefonfülkék) «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Szerintem ez kicsit kedvezne az illegálnak. A telefonfülkés ötlet @smith. ötlete volt. «

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Nem rossz, viszont számkijelzéw nélküli SMS irl sem létezik tudtommal. Ezeken kívül szerintem jó lenne.

warship

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:107
Ella Nordin
Szerintem inkább azt kellene, mint ami amerikában is van, hogy egyszeri eldobhatós telefonokat lehetne vásárolni, amik pár használat után, nem lehet többször használni.
Ez igazából sokkal jobb, mert a telefonfülke elavult, a magánszám meg kissé op szerintem.

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner
A telefonfülkés téma anno a Ratsnek is nagyon jól jött volna. És yes, igen, vehetünk telefont, kidobhatjuk, macerás és belegondolva kicsit vicces is, hogy csak azért veszünk egy telót, hogy magunkra hívjuk a zsarukat amikor a DoTry beadja, hogy jött a civil és kiszúrt / Kamera szúrt ki. (Nem lövöldöztünk az ilyen tevékenységeknél, szóval.. ja. Nincs mi kiszúrja)

Ez igazán hasznos lenne olyanoknak, akik nem az árnykatonák és úgy érzik, a "civil" kiszúrhatja őket amikor csinálnak valamit. :3

Támogatom!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó