Üzenetek:16
Madison Pearce
Név: Madison Pearce
Adminisztrátor neve: (Laca
Indok: Adminszídás
Tiltás időpontja: 2022-07-03 22:06:41
Meddig tart a ban: Perm
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 0
Miért kérsz unbant: A bant egy éven keresztül nem fellebbeztem, mert felesleges volt, hiszen személyes indokból kaptam a bant - tavaly alakult egy SecuroServ nevezetű frakció, melynek a tagja voltam, korlátozott számban. Nem tetszett a frakció, ezért alkottam egy kultúráltan megfogalmazott véleményt, hogy nem látok benne haladást, ekkor kaptam egy watchlistet, amit minden belépésemkor az adminoknak jelzett. Pár héttel rá elkezdtem RP-zni egy más baráti körben és folyamatosan azon volt a hangsúly, hogy valamivel büntetve legyek, az egyik prime példa, amikor az LSPD-ben voltam, lekapcsoltam az akkori SzuperAdmint egy ingame indokkal, száguldozásért, majd annak megfelelően bűntettem. Egyeztettem a training officeremmel, és állítólag "teamspeaken megerősítést kérni egy döntésről nem reális, kimondhatóan mg" és adminnak való hazudás indokkal beraktak jailbe. Ezt követően egy személyes discordon való irogatás heves közegében arra a döntésre jutott, hogy kirak, mert formáltam egy véleményt róla szóban, ismerősök között amit csak egy harmadik személy vett fel hangfelvételre, és juttatott el hozzá.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Folytatnám a kikapcsolódást, RP-zgetést a haverokkal.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem.