Elutasítva Madison Pearce - Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Nati

Haladó
Játékos
Üzenetek:16
Madison Pearce
unban.png

Név: Madison Pearce
Adminisztrátor neve: (Laca
Indok: Adminszídás
Tiltás időpontja: 2022-07-03 22:06:41
Meddig tart a ban: Perm
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 0
Miért kérsz unbant: A bant egy éven keresztül nem fellebbeztem, mert felesleges volt, hiszen személyes indokból kaptam a bant - tavaly alakult egy SecuroServ nevezetű frakció, melynek a tagja voltam, korlátozott számban. Nem tetszett a frakció, ezért alkottam egy kultúráltan megfogalmazott véleményt, hogy nem látok benne haladást, ekkor kaptam egy watchlistet, amit minden belépésemkor az adminoknak jelzett. Pár héttel rá elkezdtem RP-zni egy más baráti körben és folyamatosan azon volt a hangsúly, hogy valamivel büntetve legyek, az egyik prime példa, amikor az LSPD-ben voltam, lekapcsoltam az akkori SzuperAdmint egy ingame indokkal, száguldozásért, majd annak megfelelően bűntettem. Egyeztettem a training officeremmel, és állítólag "teamspeaken megerősítést kérni egy döntésről nem reális, kimondhatóan mg" és adminnak való hazudás indokkal beraktak jailbe. Ezt követően egy személyes discordon való irogatás heves közegében arra a döntésre jutott, hogy kirak, mert formáltam egy véleményt róla szóban, ismerősök között amit csak egy harmadik személy vett fel hangfelvételre, és juttatott el hozzá.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Folytatnám a kikapcsolódást, RP-zgetést a haverokkal.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,244
-
Üdv!

Nem én tettelek fel anno watchlistre, hanem Tanci, mert ő volt eleve a frakció leadere, de ez már tárgytalan - csak gondoltam segítek pontosabban emlékezni. Más platformon egyeztetsz IC ügyekről, amiről IC nem alkotsz semmilyen párbeszédet, hanem csak random cselekszel a TS-en elhangzottak alapján, igen MG - ahogy ezt a "Training Officer"-ed AKA Pery is beismerte, hogy MG alapján történtek a dolgok.

Ezt követően egy személyes discordon való irogatás heves közegében arra a döntésre jutott, hogy kirak, mert formáltam egy véleményt róla szóban, ismerősök között amit csak egy harmadik személy vett fel hangfelvételre, és juttatott el hozzá.
Ha valakinek az édesanyját szidod és olyan jelzőkkel látod el, hogy már arról már 30 perces sípolás szólna műsorokban, akkor igen, ne csodálkozz, hogy ki lettél rakva. Ezen felül a folyamatos játékosok megvezetése és kiderült hazugságok sem épp a legjobb példák a viselkedésedre.

Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem.
Azok a játékosok pedig azt nem érzik jogosnak, akiket hónapokon át megvezettél, hogy lány vagy, aztán a közelében sem...

Utoljára szerkesztve:

Nati

Haladó
Játékos
Madison Pearce
Hogy mivan?
Már meg ne haragudj, de ha visszapörgeted az üzeneteket (ahol csak az Én üzeneteim vannak) szívesen megnézném h hol szídtam édesanyád.. mellesleg három emberrel voltam Én azon a szerveren kontaktban, nap mint nap, ahol Carllal felvetetted a személyes beszélgetéseinket :D

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,244
-
Hogy mivan?
Már meg ne haragudj, de ha visszapörgeted az üzeneteket (ahol csak az Én üzeneteim vannak) szívesen megnézném h hol szídtam édesanyád.. mellesleg három emberrel voltam Én azon a szerveren kontaktban, nap mint nap, ahol Carllal felvetetted a személyes beszélgetéseinket :D
Nincs mit hozzáfűzni, itt is meglátszik a stílusod. Sok sikert az UB-hoz. :)

Sheedxr

kisbackfire🔥
Játékos
Üzenetek:363
secret
Aki több embert próbált becsapni mindenféle hamis állítással és állandóan keverte a szart majd mikor ez a sok kamu hirtelen bedőlt undorító módon viselkedtél olyanokkal akik a barátaid voltak. Ilyen ember nem kell erre a szerverre. Ha szükséges bővebben leírom a dolgokat az illetékesnek, de undorító volt amit műveltél és nem tudom hogy van képed még neked felháborodni.

Nati

Haladó
Játékos
Madison Pearce
Júúj, Carl, ez most arra ment, hogy 5 emberrel szúrtál ki, hogy elérd az admint? Áruld már el hány ember hagyott ott az ilyen hülye stílusaidért?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó