Madison 'Mad' Sawyer

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
Madison ‘Mad’ Sawyer


Madison 1973-ban született a texasi Jeffersonban Joe és Emily Sawyer lányaként.
Ő volt a harmadik a hármas ikrek közül, testvérei Jonathan és Amber, akik később szüleikhez hasonlóan… mindegy is.

Madison problémás gyerek volt, kiskorától kezdve sűrűn mutatkoztak rajta a paranoia és a neurózis jelei.
Ezen tüneteket szüleik nem nagyon ismerték fel, nem tűnt nekik abnormálisnak Madi viselkedése, mivel ez már a családban többször is előfordult.
A tanulmányait folytatni képtelen Madison otthon maradt 8 éves korától kezdve és szüleinek segített a farmon, már amennyire erre képes volt.

Amber társasága valamelyest kordában tartotta a kislány indulatait, de mivel testvérei mindketten jártak iskolába (ha nem is túl sok sikerrel), de nem tudták figyelni Madit a nap minden percében, így ő szabadon ,,garázdálkodott”.

A tinédzser Madison gyakorlatilag átvette a szülői ház macskájának szerepét, előszeretettel vadászta le a rágcsálókat, majd trófeaként kiakasztotta azokat a kerítésre, ezt persze anyja, Emily nem nézte jó szemmel, így a lány egyre inkább tehernek érezte magát otthon.

Teltek, múltak az évek, a 17 éves Madison elszökött otthonról, mindössze annyi holmit vitt magával, amennyi anyja régi sporttáskájába belefért.
Összeismerkedett egy szerinte Hank nevű férfival, aki bevezette a Madit az alkohol és a drogok világába.
Mint tudjuk, a szerek és a sör nincs ingyen, így lopni kényszerült, több ízben is meggyűlt a baja a jefferson-i rendvédelmi szervekkel, akik jó ideig keresték őt sikertelenül.

Évekkel később Madison és az egyetlen ember aki képes volt őt és a bajait elviselni, egy cracktől fűtött estén elkövetett egy hibát, aminek végül egy fiúgyermek lett az eredménye, akit Jebediah nagybátyja után Madison Jeb-nek nevezett.

A gyermek anyja és apja függőségei miatt nem élt volna túl sokáig, mivel ételre nem igazán költöttek, ezért kiraboltak egy idős asszonyt annak reményében, hogy újabb lökethez, meg némi ételhez jussanak, amit persze csak Jebnek szántak, itt viszont elkapkodták.
Az asszony házában ugyanis elég fejlett volt a riasztóberendezés, a rendőrség túl korán ért oda és elkapták őket.

AMZ8f2d.png


Madisonban volt elég öntudat ahhoz, hogy szóljon az őt letartóztató járőrnek, hogy van egy fia, így a gyámhatóság időben kiért és Jeb a szülei életénél legalább biztonságosabbnak számító gyermekotthonba került, szülei pedig elvonóra, majd ezután börtönbe.

JybA1tE.png


Hank szimplán crackfüggő volt, viszont az elvonó után a börtönt már nem bírta ki, Madison csak a halálának híréről kapott értesítést.
Madison az elvonót követően szintén rács mögé került.
Szabadon bocsátását megelőzően átesett egy kiértékelésen, ahol a tapasztalatlan orvos skizofréniával félrediagnosztizálta a nőt, így a rácsokat felváltotta a gumiszoba.

Madison azonban már megszokta a zárak feltörését, így fél év után megszökött az alig őrzött intézményből és busszal San Andreas állam felé vette az irányt, tudván, hogy húga,  Harper saját házzal rendelkezik.
Végül nagy nehezen sikerült eleget összelopnia ahhoz, hogy megérkezzen a célállomáshoz, a busz megérkezett, Madison végre Blaine County területére léphetett.
A megbeszéltekkel ellentétben azonban mielőtt találkozott volna húgával, az első éjjel-nappali kisbolt felé vette az irányt és sikeres szökését egy jó adag alkohollal ünnepelte, így lekéste a találkozót.
Madisonnak másnap fogalma sem volt róla hol van és miért, azt végképp elfelejtette, hogy Harper hol lakik, így egy használaton kívüli üzemi területen húzta meg magát, míg kideríti, hol is kerülhetne igazi tető a feje fölé...
 

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
(( Madison Sawyer letartóztatása esetén ezt tudhatja meg az adatbázisból a BCSO ))


Név: Madison Sawyer
Születési idő: 1973. 01. 13.
Anyja neve: Emily Sawyer
Ismert álnevek: Mad, Kattant Madi

Személyleírás: 181 cm magas, őszülő vöröses haj, testét tetoválások borítják, a droghasználat nyomait viseli.

Ismert személyiségjegyek: Instabil, viselkedésében paranoia és egyéb zavarok figyelhetők meg.

Letartóztatásának ideje: 2019.12.28. 18:56

A gyanúsított állapota az előállítás idején: Erős alkoholos befolyásoltság, enyhe alultápláltság, kimerültség

Vádak (Bizonyított): Többszörös garázdaság, köztulajdon és magántulajdon rongálása, lopás, fegyveres rablás, betöréses rablás, kábítószerrel való visszaélés.
Letartóztatást végző egység: JCSO Joseph Warren Jr. Sheriff helyettes
A gyanúsított a kihallgatás során beismerte tetteit miután a Sheriff biztosította arról, hogy gyermekét biztonságba helyezik.

edUaHtJ.png
(Letartóztatáskor készült kép)
 

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
Madisonra rájött a szokásos esti vágya, magányában megint az anyagot kereste, így Paleto utcáit járva rátalált a Care Centerre, ami nagyjából kórháznak tűnt a szemében, igaza is lett.

A kórház előtt álló embereket figyelembe se véve átkutatta a szemetest, abban talált egy bontott üveg vizet amit azonnal magáévá tett, de valami hiányzott.. nem ezért jött el idáig gyalog..
Cuccot akart, ami elnyomja benne a valóság problémáit és ellazítja, így bement a kórházba.

Először megpróbált óvatosan a függöny mögött csendben valami gyógyszert találni, lehetőleg nyugtatót, vagy erősebbet, de nem járt sikerrel, ekkor már egyre inkább előjött belőle valódi énje, eltervezte hát, hogy ma este mindenképp megkapja amit akar.

Végül a gyógyszertáras szolgálatot ellátó férfihoz lépett, aki többszöri kérésére, majd követelésére sem volt hajlandó eleget tenni Madison kérésének, végső elkeseredésében elővette kését, hátha azzal kierőszakolhat egy doboz nyugtatót a férfiból.

fIHpMjO.png


Madison feszültsége nőttön nőtt, de kiabálása és követelőzése nem maradt észrevétlen, valószínűleg a kórházi dolgozók kihívták rá a Sheriffet, akik a hívásnak megfelelően hamarosan meg is érkeztek, meglepve Madit, míg ő a férfinak szegeze kését.

A megbízottak felszólítására Madison eldobta a kését, de mikor arra kötelezték, hogy lépjen el tőle, kapva kapott az alkalmon és a rend őreinek vakfoltját kihasználva a gyógyszerész mögé lépett és elkapta a nyakát, saját tollát pedig a nyaki ütőerének szegezte, így ismét Madinél volt az ütőkártya.

A Sheriffi iroda emberei azonban látták, hogy a furcsa szerzet elég instabil, így a tárgyalás során előnyre tettek szert, az egyik kórházi dolgozó személyében, akit arra kértek, hozzon Madisonnak valamilyen gyógyszert.

A hölgy eleget téve a kérésnek Madison közelébe lépett, tisztes távolságból ugyan de nyújtva felé a csalit.
Madi ekkor már elkeseredésében könnyen ráharapott erre, és elengedte egyetlen ütőkártyáját, a gyógyszerészt, majd a doktornő felé lépett.

ozmVcoO.png


Több se kellett a rend szakavatott őreinek, kihasználva ezt a pillanatot, hogy a láthatóan kicsit sem stabil nőnél elpattant valami, a sokkolójukat használva ártalmatlanná tették, ez után az őrsre vitték.

CQsu2BF.png


A túszdrámának gyorsan vége lett, sérülés szerencsére nem történt, Madison pedig ismét rácsok mögött találta magát.

(( A BCSO embereinek köszönöm az RP-t, remekül helytálltak a DM mentes helyzetben <3 szép volt ))
 

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
Madison a mai napon sikeresen megtudta, hol is van a kormány, ahol bár sok információra nem tett szert, a megfelelő irányba, Sandy Shores felé küldték.

Mikor odaért, Madison találkozott teljesen véletlenül a megfelelő emberrel, aki a jelenlegi polgármesterhez vitte, aki készségesen antihősnőnk segítségére sietett és elmondta neki, hol is lakik.. vagyis már csak lakott húga, Harper, ez után pedig autóval elvitték Grapeseedig.

Grapeseedben persze újabb kihívás elé kellett állnia, ugyanis pontosan nem tudták megmondani neki, melyik ház a megfelelő, így hát Madi keresgélni kezdett, majd megtalálta húga régi kocsiját.
Nagy nehezen, bár az alkoholtól kicsit kábán, de visszaemlékezett, hogy Harper egy kulcsot említett levelében, ami az ajtóhoz közel található..

A pótkulcs.. az egyetlen amivel Madison elérheti, hogy ezúttal ne egy sátorban aludjon..
És meglett.. hosszas kutatás eredménye az áldott fémdarab, a pótkulcs ott feküdt egy léc mögött..

Madi azonnal felkapta és belepróbálta a zárba, ami csodás kattanást hallatva ki is nyílt..
Fáradtan, az esőtől teljesen vizesen beesett az ajtón, felmászott a lépcsőn és kinyúlt a konyha padlóján..
Pihennie kellett, de még nem volt meg minden, ami kellett.. Kellett a kulcs az autóhoz, így hát elkezdte átkutatni a házat, feltúrt minden zugot, de végül ez is meglett..
Végre maga mögött hagyhatta a sátorban alvást, s bár húga majdnem annyira szedett-vedetten élt, mint maga Madison, tető került a feje fölé.

Megtalálta a két apróságot, ami jólétének kulcsa volt.

Pénze továbbra sem volt, ezért hát újra Paleto felé vette az irányt, hátha valaki kisegíti, végül mellé szegődött a szerencse.
Néhány járókelőbe botlott, miközben valami ehetőt próbált találni a mozi melletti szemetesekben, akik készségesen kisegítették egy kis harapnivalóval, valamint némi pénzzel.

Madisonnak fogalma sem volt arról, mennyit kapott, de kisebb gondja is nagyobb annál, hogy megtanulja a számokat leolvasni a bankjegyekről.. végre ehetett, és ami a számára legfontosabb, elmehetett a boltba sörért, így a megszokott módon, alkoholmámorban tért haza új otthonába.
 

ProSky

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:127
[globmod=ProSky]Szia.
Mivel két hete nem történt aktivitás a lapodon, ezért archíválom.
Ha szeretnéd folytatni, keres fel egy moderátort.[/globmod]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó