Más céges járművek vásárlása

Pitt

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:99
Tamara Ashford & Melina Whitlock

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tamara Ashford «

Ötleted leírása

» Ez az ötlet nagyon megosztó lehet sokak számára, sőt azt gondolják semmi értelme, de számomra eléggé sok lenne, illetve mások számára is de azt a végén írom, hogy hogyan, mivel az lenne az ötletem, hogy lehessen cégek közt a járműveket eladni más cégeknek is, szóval ezt úgy értem, hogy pl egy fakitermelő cégbe más játékostól tudj venni pl egy kamiont vagy olyan járműveket amik nincsenek benne a jármű piacodon. Nekem azért lenne jó mivel régen nagyon sokat kamionoztam és nosztalgia képpen akartam szerezni egyet, de semmi lehetőség nincs rá mivel más cégem lett, pedig 30lvl-ig csak kamionoztam még régen is mikor nem volt meg a limit akkor is napi 30 megvolt egyedül. Nyilván legalább itt cégek közt is pörögne kicsit a pénz. Illetve lehetne egy olyat is, hogy egy konténeres trailer amibe pl 200 itemet vagy többet lehetne pakol és mellette kamionnal tudnád húzni szerintem az is eléggé jó dolog lenne mikor 1000 itemet pakolászik valaki 1 nap pl a juharosok a fa és a juhart magát 100-as csomi az néha kicsi és kicsit színesítené legalább a sok pakolgatást mivel egyesével adja minden ki a cuccokat és azokat még össze pakolgatni plusz akkor kimatekozni mibe fér el annyi stb, és nyilván ezt a konténeres trailer-t is pl csak a kamionos cégekből lehetne megszerezni és ezzel is kicsit kereskedni lehessen és ne csak az legyen, hogy megveszem a jármű piacon és kész. «

Csatolmányok

»«

Egyéb megjegyzések

»«

Kinézet személyre szabása

Top Alsó