Jogtalan Luna Reed - Csirmász

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Jakee

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:60
Luna Reed
panaszkonyv.png

Neved: Luna Reed
Adminisztrátor(ok) neve: Csirmász
Panasz oka: Túlzott szankció.
Panasz kifejtése: A panaszom oka, hogy nem értek egyet a bírálat mértékével és indokának egy részével (Adminisztrátor félrevezetése). A panaszkönyv alatt végig kifejtettem az álláspontomat, és bizonyítottam több szempontból is, hogy tartottam magam a szerverszabályzathoz. A MetaGaming-et még megtudom érteni, annak ellenére, hogy az interakciót nem folytattam le a személlyel szemben. A játékom során nem a nametag-ek megfigyelésére szenteltem. A videóm is mutatja, hogy akinek megláttam a nevét azt követően mentem is tovább a dolgomra, és nem vittem vele tovább a szitációt, annak ellenére, hogy megláttam a lábát, és azt végig nézhettem volna. Az egész szituáció nem is miattam alakult ki, tőle tudtam információkat, azok alapján cselekedtem. Amennyiben láttam volna a nevét arról is lett volna visszamentésem, hogy tudjam az állításomat bizonyítani egy nézetből. Sajnálatos módon nincsen több klippem az esetről.
Bizonyíték (kép, log, videó):
https://forum.onerp.hu/threads/reale-panasza-logan-cooper-és-luna-reed-ellen.32336/page-2

Megjegyzés: Tisztában vagyok vele, hogy korábban is volt már velem gond a szerveren, amiknek a javítására törekedtem, azaz a változásra. Úgy gondolom, hogy ez sikerült is. Ebben az esetben viszont nem érzem magam hibásnak, vagy szabálysértőnek. Ha valamit elkövettem korábban azt beismertem.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,507
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

Több szempont alapján lett mérlegelve a szankciód. Ha nem próbáltad volna meg félrevezetni Őt a panaszkönyv alatt és szembemenni a kész tényekkel - amit ráadásul még reprodukáltak is - akkor nem tartom valószínűnek, hogy permanens kitiltásban részesültél volna.

UB kérelmet ide tudsz majd nyitni, de javaslom, hogy ne ma.

Jogtalan a panaszod.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó