Los Santos Latinos - Frakciópályázat

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:405
Hector
chrome_zqQR1pH5ev.png
█▓▒▒░░░Frakció ismertető░░░▒▒▓█
Los Santos mindig is a bűnös alvilág központja volt. A 2010-es évek elején egy új, ambiciózus maffiavezér érkezett a városba, hogy átvegye az irányítást. Ezt a maffiavezért Jesus néven ismerik. A déli államokból származik, és célja a Los Santos alvilágának uralma. Korábban kishalként (fish) tevékenykedett, mígnem egy árulást követően Ő vette át a szervezet irányítását.

Nem rendelkezik hatalmas vagyonnal, de rendkívül ravasz és ambiciózus. Az elején egyszerű bűnbandákban kezdte a karrierjét, de hamar felismerte, hogy a valódi hatalomhoz pénzre és kapcsolatokra van szüksége. Így kezdett el terjeszkedni a kábítószer-kereskedelem és a fegyvercsempészet üzletágában. Ekkor hozta össze a sors későbbi társával is, aki nem más, mint Javier, aka "El Diablo".

Jesus megtalálta a megfelelő embereket, akiknek ugyanolyan nagy az ambíciójuk, mint neki. A csapatában vannak olyan személyek, mint Rico aka. "Twice" , a kemény és hűséges katona, aki mindig kétszer ellenőrzi, hogy a munka jól sikerüljön. Vagy ott van Sydney aka. "Viper" , az igazi ravasz és szép nő, aki a városi politikában mozog, és információkat szerez az ellenségekről. Jesus és csapata nem hagynak semmit a véletlenre, és mindig egy lépéssel előttük járnak, ügyelve tisztaságukra és fedhetetlenségükre. Viper egyfajta assistant, aki mindíg tudja, hogy mi a pálya lent és fent.

Az alvilágban Jesus bőven szembetalálkozott és találkozik is olyan fickókkal, akik eddig uralmuk alatt tartották, vagy akarták tartani Los Santost. Az egyik ilyen ellenfél a helyi drogkirály, aki nem hajlandó könnyen engedni a hatalmából. Másik ellenfél pedig a városi bandák vezérei, akik nem nézik jó szemmel Jesus és csapatának terjeszkedését.

Jelenleg Cypress Flat és környékén mozognak, folyamatosan igyekeznek a kapcsolatok kiépítésében, inkább kevesebb, mint több sikerrel. A csapat terjeszkedik, felfedezi a környezetét, pozíciókat.

Az események köré szövődik az intrika, a hűség és az árulás motívuma. Jesus és csapata minden eszközt bevetnek, hogy elérjék a céljaikat, és végül a város maffiavilágának uralmát is megszerezzék. A kérdés, hogy milyen áron. Vajon az ambíció és a hatalom mindenek felett valók, vagy talán az emberiesség és a morális alapok is helyet kapnak az alvilágban?
A kérdések adottak, nézzük meg, mi lesz a végkifejlett.


█▓▒▒░░░Hierarchia░░░▒▒▓█
  • Boss (Leader) - A szervezet irányítója, aki mindenért, egyben felel. Ha Ő bukik, bukik mindenki! A szervezet legfontosabb célja, hogy Ő életben maradjon és ne kapják el!
  • Underboss (Alleader) - A helyettes, aki a Boss közvetlen partnere, bárhová is megy. Nélküle a Boss nem is nagyon mozog. Elsődleges célja, hogy minden esetben fedve legyen a Boss.​
  • Head Of Contacts - A kapcsolattartó, Ő az, aki minden tárgyaláson ott van, főleg azokon, ahol a Boss veszélybe kerülhet! Minden eseményről jelent a Bossnak.​
  • Business Associate - Az első és legfontosabb, az üzletkötő! Ő intézi a szervezet üzleteit, a HoC-al közösen mennek el tárgyalásokra.​
  • Assistant - A segéd, aki mindekit támogat, mindenben! Ha szükség van anyagra, menekülési tervre, közösen tervezi meg a többiekkel. Információkat szerez, ezzel is táplálva a szervezetet.​
  • Soldier - A katona, akinek egyetlen feladata, hogy a szervezetet gépezetét működtesse! Ő az, aki meghúzza a ravaszt, ha parancsot kap rá.​
  • Newbie - Az újonc. Ő még nem esett át a beavatáson. Csak a felszínt ismeri, az első dolga, hogy elnyerje a bizalmat.​



█▓▒▒░░░Céljaink, terveink░░░▒▒▓█
A célunk jelenleg mindenképpen az RP generálás, bevonva a többi illegális frakciót is, akár szövetséget kötünk, akár rivalizálunk (ez az első találkozás után azonnal ki is fog derülni, remélhetőleg). Szeretnénk a színes és tartalmas RPvel több játékost is a szerverre vonzani, ezeket akár videók formájában is megtudjuk oldani, egyfajta reklámként (erről még mondjuk nem beszéltünk..)

Lehetőségekhez mérten RP-t generálni az LSPD számára, akár scriptes rablással, akár bármilyen más ötlettel. Több ötletünk is van még. Mindenképpen az alapja az egésznek a kapcsolatépítés és a fejlődés, a karakterek fejlődése. Reményeink szerint menni fog velük akár a páros HCRP story. Fontosnak tartjuk, hogy a frakció fejlődjön, mindenképpen színes, minőségi és tartalmas RP-t generáljunk a szerver játékosai számára, aktívan bevonva olyan frakciókat is, mint pl LSPD, LSFMD, de még a GOV is.

Mindenképpen csapatban szeretnénk mozogni, lehetőségekhez mérten együtt, közösen intézni a dolgokat. Annó volt már lehetőségem hasonlóban rész venni (erről később), ott és akkor két különböző frakció tevékenykedett együtt. Igazi élmény volt, tervezem ismét átélni.

Kezdésnek megcéloznánk egy 5-6 főt, remélhetőleg mindenkinek megfelelő lesz a koncepciónk, akkor pedig nem lesz megállás. Fedőcégek között szerepel egy szállítmányozási cég, étterem is, amely minden pénzt tisztára tud mosni. Van még pár lehetőség, ezeket még nem beszéltük át.


Legális oldal
  • Az étterem, valamint a fuvarozó cég is megfelelő lehet arra, hogy meghúzd magad egy akció után. Ezt tervezzük az elsődleges fedőcégnek, így a birtokol helyek is fellendülhetnek, több RP jöhet létre az adott területeken. (Éttermek főleg.)​

Illegális oldal

  • Tervezünk kapcsolatot kiépíteni olyan bandákkal, amelyekkel meglehet teremteni a fegyverkereskedelem ide vonatkozó részeit, valamint akár a közös, akcióRPket is letudjuk velük bonyolítani.​
  • A termelői piacon felbuzdulva gondolkodom egy illegális piacon is, ahol egy, az előre megbeszélt időpontban (IC, szigorúan!) megjelennek a tagok, majd lebonyolítják az adás-vételeket. Ennek a pontos menete kidolgozás alatt van, de az ötlet nagyszerű lehet, hogy összehozzuk az illegális szervezeteket.​
  • Amennyiben van rá igény, úgy a prostitúció is felvetülhet, mint lehetőség és RP, amennyiben találunk olyan játékosokat, akiket vonz ez a fajta RP.​

█▓▒▒░░░Szabályaink░░░▒▒▓█

  • A tagoknak minden esetben törekednie kell, hogy a szervezet ne lepleződjék le.​
  • Amennyiben a Boss vagy az Underboss bajba kerül, a tagoknak minden lehetséges módon megkell akadályozni, hogy meghaljon/meghaljanak.​
  • A tag nem lehet gyermekgyilkos, gyermekmolesztáló, nemi erőszaktevő.​
  • A tag nem beszélhet egy másik ellen, nem kezdeményezhet széthúzást a szervezeten belül.​
  • Amennyiben valaki árulást követ el - amennyiben beigazolódik - úgy a szervezet azonnali és visszavonhatatlan kivégzést hajt végre ellene.​
  • (bővítés alatt)​


█▓▒▒░░░Hogyan közeledj hozzánk?░░░▒▒▓█
Bárkinek lehetősége van megtalálni minket a térkép teljes egészén. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy barátkozzon velünk. Ellenben nem az első találkozás után fogjuk az mondani, hogy Te mától velünk/nekünk dolgozol. Lehetőséged van a cégeken keresztül is bekerülni (erről fogunk még írni, ha minden sikerül), értelemszerűen nem az első alkalommal.
Nem hátrány, ha büntetett előéletű vagy, viszont az igen, ha a szabályokban leírtak közül bármelyik miatt is ültél.


█▓▒▒░░░Néhány OOC információ░░░▒▒▓█

Sokatok számára már ismerős lehetek. Krisztián vagyok, 30 éves. Ausztriában élek, van egy csodás feleségem és két gyönyörű gyermekem. Raktárvezetőként dolgozom egy családi vállalkozásnál, Felső-Ausztriában. Volt már szerencsém több ízben is frakciót vezetni, több-kevesebb sikerrel. Ide sorolnám az illegális frakciót is, melyet Alfival és Pufival közösen csináltunk, a La eMe frakciót. Iszonyatosan éltem mind az RPt, mind a scriptet. Rengeteg maradandó élmény fűződik nekem ehhez a névhez, nemcsak a rosszak. Hatalmas tiszteletem ezeknek a srácoknak, részben ezen felindulásból készítettem el ezt a pályázatot, valamint azért, hogy a szervernek megtudjam mutatni egy, az illegális frakciókhoz köthető tudásomat is. Értsd: Ezzel többet el lehet érni, több lehetőség van, nem vagy korlátozva!



Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta, remélem elnyeri tetszéseteket. Pozitív-negatív kritika jöhet. Hisz ebből tudunk tanulni és fejlődni! Szép estét mindnekinek!
(edit: A frakció nevét a lentebb olvasható indok miatt megváltoztattam.)
 
Utoljára szerkesztve:

Botosjeti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:83
Felipe Contreras
Nem akarok bele szólni, de a Latin Kings egyrészt börtön banda, másrészt Kalifornia egyik legnagyobb hispán bandája. A rangokból ítélve szerintem te maffiát szeretnél létrehozni, illetve maga az egész pályázat felépítése arra fókuszál.
 

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:405
Hector
Nem akarok bele szólni, de a Latin Kings egyrészt börtön banda, másrészt Kalifornia egyik legnagyobb hispán bandája. A rangokból ítélve szerintem te maffiát szeretnél létrehozni, illetve maga az egész pályázat felépítése arra fókuszál.
Ezt jól látod, a névnek nem néztem utána, hogy létezett-e valaha, vagy jelenleg is létezik-e. Kipattant a fejemből, ez lenne rá a magyarázatom.
edit: Módosítva.
 
Utoljára szerkesztve:

Rivera

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Dominic Rivera
Ismerlek egy ideje Hector, jól nyomtad mindig is. La eMe-t is imádtam. Illegális piac ötlet nagyot menne. TÁMOGATOM!
 

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:405
Hector
Ismerlek egy ideje Hector, jól nyomtad mindig is. La eMe-t is imádtam. Illegális piac ötlet nagyot menne. TÁMOGATOM!
@Rivera Köszönöm szavaid, minden nézeteltérésünk ellenére is.
"A 2010-es évek elején egy új, ambiciózus maffiavezér érkezett a városba, hogy átvegye az irányítást. Ezt a maffiavezért Jesus néven ismerik." - köszönöm, elég volt.
Szavaid megfontolom és a jövőben eszerint cselekszem. Köszönöm véleményed @pdf
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
szerintem nem érted azt, amit szájbarágás nélkül próbáltam kifejezni
Idézet tőle: Anubis30:
A 2010-es évek elején egy új, ambiciózus maffiavezér érkezett a városba, hogy átvegye az irányítást. Ezt a maffiavezért Jesus néven ismerik.

Honnan jött? Milyen maffiavezér? Miért jött?
Ne akarjunk már magunknak álomkaraktert, bevette a "maffiavezér starter pack"-ból a tablettát aztán rögtön maffiavezér lett, nem?

én jobban szeretném látni hogy egy frakció ha nem is a nulláról (mert onnan tényleg nagyon nehéz), de az alapoktól kezdi el kiépíteni a hatalmát, mert valljuk be, nem sok frakciót láttunk akinek sikerült.
 

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:405
Hector
szerintem nem érted azt, amit szájbarágás nélkül próbáltam kifejezni


Honnan jött? Milyen maffiavezér? Miért jött?
Ne akarjunk már magunknak álomkaraktert, bevette a "maffiavezér starter pack"-ból a tablettát aztán rögtön maffiavezér lett, nem?

én jobban szeretném látni hogy egy frakció ha nem is a nulláról (mert onnan tényleg nagyon nehéz), de az alapoktól kezdi el kiépíteni a hatalmát, mert valljuk be, nem sok frakciót láttunk akinek sikerült.
Ha picit tovább olvasol, már az első résznél, ahol "neked elég volt", akkor láthatod, hogy szaros kezdő, senki volt Ő is, a kezdetekben.
Ha sikerül és lehetőségünk lesz a sciptet is megkapni kezdésnek, hidd el, nem fogok semmi olyat kérni, amiből azonnal nagykirályok lehetnénk! Ahogy annó a La eMe is 0ról építkezett, úgy ez sem fog másképp cselekedni, ismétlem, abban az esetben, ha lehetőséget kapunk erre!
Mesélhetnék még erről, de ennek nincs itt a helye! Adott időben és helyen minden ki fog derülni @pdf . :)
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
nem gondolom hogy egy árulás után egy bűnszervezetben olyan könnyű a hatalomátvétel. technikailag a karaktered vörös szőnyegen jutott a csúcsra.
 

Diablo

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:128
Gabriel Corryder
Mivel szinte majdnem végig jelen voltam a cartelben így tudom, hogy szinte 0 èrdeklödés van hispán,mexi,latin nevezzük ahogy akarjuk frakciókra sajnos de szerintem ezt botos is meg tudja erősíteni. Illetve külön meglàtásom szerver életében még mindig nagyobb szükség lenne gangekre mint maffiákra/mobokra
 

Baka

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:238
Hanna Ramirez
Hát Hector láttalak már FK-t vezetni meg régóta ismerlek és annyit tudok mondani neked, hogy TÁMOGATOM!
 

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:405
Hector
nem gondolom hogy egy árulás után egy bűnszervezetben olyan könnyű a hatalomátvétel. technikailag a karaktered vörös szőnyegen jutott a csúcsra.
Szia @pdf . Az “olyan könnyű a hatalomátvétel” része volt talán a legkönnyebb. Ha nincs főnök, akkor Te vagy a főnök.
Technikailag ezek a történések. Lehet, hogy épp Jesus volt az, aki felnyomta előző fönökét ? 🤔

Mivel szinte majdnem végig jelen voltam a cartelben így tudom, hogy szinte 0 èrdeklödés van hispán,mexi,latin nevezzük ahogy akarjuk frakciókra sajnos de szerintem ezt botos is meg tudja erősíteni. Illetve külön meglàtásom szerver életében még mindig nagyobb szükség lenne gangekre mint maffiákra/mobokra
Az érdeklődés lehet, hogy minimális. Ezen mindig lehet változtatni.
Hát Hector láttalak már FK-t vezetni meg régóta ismerlek és annyit tudok mondani neked, hogy TÁMOGATOM!
Köszi Baka a támogatásod.
 

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:405
Hector
Gondolom csak a te karaktered pályázott erre…
Mivel arról nem beszéltem részletesen, hogy az előző csapat mekkora létszámmal vonult fel, így ez számodra nem derülhet ki. Szavaid megfontolom és felhasználom a későbbiekben, hogy fejlődni tudjak.
(Ha sikerült, a komplett storyba bele lesz írva minden ezzel kapcsolatos dolog.)
 
Utoljára szerkesztve:

Ruszi

Pletykafészek
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:130
Főadmin hozzászólás
Kedves Anubis30!

A vezetőség döntése alapján arra szeretnélek kérni, hogy nonscript szervezetként kezdjétek meg a frakció működését, amennyiben ez jól működik megkapjátok a scriptet
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó