Üzenetek:26
Lorenzo Salazar

Neved: Lorenzo Salazar
Adminisztrátor(ok) neve: Fater
Panasz oka: Jogtalan Adminjail
Panasz kifejtése: Tegnap este történt, hogy a PD félreállított, és mivel körözött volt a motorom, egyből meg is kezdték a szükséges intézkedéseket. Földre fektettek, átnéztek stb. de ezt nem részletezném tovább. Az intézkedés közbe, mikor már felállítottak a földről, odajött hozzám az egyik frakciótársam motorral és megkérdezte, hogy minden rendben van-e (erről se IC, se OOC nem tudtam előre semmit). Én itt RPztem vele egy kicsit (erről logot is fogok bemásolni). Nem volt semmi erőszakos tettünk a PDvel szemben, csak beszóltam az egyik officernek, de ennek megfelelő előzményei voltak, ami a szerverszabályzatban leírtak szerint engedélyezett.
Ez a kis rp miatt kaptam Adminjailt Nonrp és Fearrp hiány miatt. A Nonrp-t teljes mértékben nem értem, és indoklást se kaptam rá. A Fearrp hiány indoklására annyit írt Fater, hogy nem féltettem a karakter életét. Igaz, hogy több fegyver volt rám fogva, de a valóságban sehol se fog lelőni egy rendőr se azért, mert egy pár szót beszélek valakivel intézkedés közben. Maximum azt csinálják, hogy rám szólnak, vagy kicsit megszorítják a karomat, de az nem veszélyezteti a karakter életét. Az életben is láttam már erre több példát, hogy valaki egy elfogás közben beszél egy társával és nem lett belőle komolyabb baj.
Bizonyíték (kép, log, videó): Most csak annak az RP-nek a logját másolom be, ami miatt valószínűleg Adminjailt kaptam.
[19:43:48][js] Raul Ramos [Bruno] mondja: Megleszel, golyó? ((Golyó az IC becenevem))
[19:44:00][js] Lorenzo Salazar mondja: Megleszek.
[19:44:54][js] Lorenzo Salazar mondja (Raul Ramos [Bruno]) felé: Ezt a buzit majd meg kell keresni. *biccent Alan felé*
[19:45:13][js] Raul Ramos [Bruno] mondja: Menj dagadék, még a végén ráhúznak a seggedre még pár évet.
[19:45:25][js] Raul Ramos [Bruno] mondja: Vamos kapitány, vamos.
Összesen ennyi volt az RP-m Raullal.
Ha bármi másról kell log, majd bemásolom.
Megjegyzés: Ha esetleg jogtalan lenne ez a PK, akkor egy részletes indoklást szeretnék kérni, hogy miért kaptam Nonrp és Fearrp hiánya miatt Adminjaillt.