Back to business
Nem hiszitek el mi történt velem nem is olyan rég. Egy szórakozó hely előtt láttam több kocsit bent parkolni aztán mondom benézek oda. Bent el is voltam táncolgattam meg minden aztán csak arra lettem figyelmes, hogy valaki a nevemet kiabálja. Nem hiszitek el, hogy ki volt az, még mindig kavarog bennem az öröm, hogy Dre kiabálta, meg persze ott volt a tesója is Isaac. De miért is annyira fontos, hogy Dre kiabálta, hát az őszintét megmondva amikor régebben is egy team-ban nyomtuk nem volt soha közömbös nekem, vissza felé már nem tudom, aztán így fasza érzés volt. Lehet, hogy a pia miatt vagy úgy amblok én változtam azóta, de kicsit rámenősebbnek éreztem magam.
De hogy is szakadtam el tőlük?
Ez egy vicces de tragikus story, lényegében volt egy félre sikerült akció aztán menekülnünk kellett a városból és így elszakadtam tőlük. Én már fel is adtam, azt, hogy újra lássam őket, de aztán nem.
Pain that doesn't kill
Aztán pár nap múlva Isaac elhívott egy találkára ahol a mostani teamük tagjait megismerhettem. Ott ért hideg zuhanyként, hogy Dre 2 hónapja megesküdött vagy bekötötte a fejét ahogy akarunk fogalmazni. Szóval ja, lehet így ez az érzés örökre bennem marad csak titokba és elfojtva. De első blikre valahogy két külön világnak tűnik Dre és a felesége.
Emma-val elmúlt pár napban elég jó kapcsolatot építettünk ki szinte vagy inkább barinők lettünk ami jó érzés is nekem. Valamelyik este csináltunk egy rögtönzött autó talit ahol össze ismerkedtünk egy Erik nevű sráccal. A srác és Em között szinte szikrázott a levegő szóval felmentünk a csajoshoz ahol szaunáztunk meg én ittam is elég emberesen egy üveg sör, egy pohár whisky meg még egy üveg is az utolsóból. Én hamar felmentem ledülni, hogy a gerlepár ki tudjanak bontakozni. Ellenbe a másnap nagyon szar volt, mert olyan másnapos voltam mint az állat, ami persze szerencsére a fejfájásba kimerült. Remélem összefognak jönni és szép pár lesznek.
Not Good The Next Day
Másnap meg nem volt elég a fejfájás, de az esti órákban kaptam egy ijesztő rádiózást Em-től, hogy mentsem már ki, mert Dimitrivel találkozott. De ki is az a Dimitri, hát ez egy vicce story. Lényegében egyik este a Palacéban volt buli ahol elkezdtünk flörtölni a pultossal és húztunk az agyát és később az este folyamán rácsapott mind a kettőnk fenékre és ezzel besokalltunk szóval elhívtuk egy random helyre persze hopra. Na de visszatérve a történésekre elhívta megbeszélni, mert így érezte jónak meg nem hagyta békén. Na és ott a csávó lekurvázta meg társai nekem sem kellett több és amikor elmesélte szóltam ismerősömnek Carlosnak aki kicsit rám van tapadva. De miért is neki szóltam, hát mert azt mondta FN-en, hogy ismeri a srácot és mondom tegyen rá gyorsan pórázt, mert ha én teszek, azt nem fogja megköszönni. Le is jött hozzánk a molóhoz ahol megbeszéltük, hogy elkapja a grabancát. Titkon jól esik, hogy ilyen gondoskodó és óvó Carlos. Néha azért sok amikor talizni akar velem.
Az este folyamán volt egy tuning találkozó ami elég chillesnek indult, de azután jött a szar lavina. Tess kapott egy SMS-est, hogy az ECG telepet egy csöves ki akarta pakolni. Azonnal útnak is indultunk oda, úgy nyomtuk, hogy a halál leheletét szinte a tarkómon éreztem. A telepen Dre rögtön fegyvert rántott, csak a rendvédelmi szervek már ott voltak akik őrizetbe is vették. Ahogy szabadultunk a telepről mindenki ment a dolgára ami több-kevesebb sikerrel ment is. Ahogy kocsikáztam csak azt láttam, hogy Emma a kocsija a feje tetejére van állva. Nem néztem semmit csak fogtam és lehúzódtam mellé és néztem, hogy életben van-e. Szerencsére életben volt és jött egy csávó aki azonnal hívott is mentőt. Az élet mentő szervek 1-2 ki is érkeztek majd meg kezdték a harcot Em életéért. Miközben harcoltak érte csak azt éreztem elhagy az erőm és csak lerogytam a földre mint egy rongy baba. Akkor ért az első hideg zuhany amikor Asu beleszólt a rádióba, hogy Emmat keresi és ha megtalálja csúnya vége lesz. Persze én hülye megmondtam merre vagyunk és mi történt vele, amikor megérkezett a leányzó azonnal elkezdte szapulni Em-et ami kibaszott rosszul esett, hogy „Reméli ott marad” és társai. A mentősök hamar stabilizálták az állapotát és elindultak be vele a kórházba ahova Asu is követett minket. Egy jó pár óra küszködés után sikerült megmenteni Emma életét és haza is engedték. Ami a legjobban aggaszt, hogy Asuval ment el a kórházból aki elég pipának tűnt. Én rögtön írtam is Em-nek, hogy amint végzett a csevejjel írjon, persze ez jó sokára lett amíg én ettem is az ideget. Végül a csajos elmondása szerint nem volt semmi para Asu-val, csak annyi, hogy neki felszakadtak a varrati és pár napot a kórházba kell töltenie.