Life a movie script, but I promise I am not a act - Callum Fowler

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

daniel

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:144
Meral Yilmaz



callum2.png

Callum Fowler
1998.03.02

Az apa szerepében egy Hispán, anyjaként pedig egy egyszerű, Amerikai leszármazottat ismerhetünk meg. Két nép vére egy testben.. Ő Callum Fowler, ki 1998. év, március másodikán látott napvilágot először, szülőhazájában, egyaránt jelenlegi lakhelyén, Los Santos városában, San Andreas államokban. Származása miatt többen lenézték, a kilencvenes évek végén még ritkábbak voltak ezen fajta gyermekek. Callum apjára mindig is felnézett, soha nem hozott volna szégyent családja nevére. Ám ez visszafelé sajnos egyáltalán nem volt igaz. Szülei hamar elhanyagolták, tizenévesen lopáson kapták, bár csak egy biciklivel tért haza. Hamar úgy döntöttek, hogy a fiút elküldik, szerettek volna megszabadulni tőle, így egy választásuk maradt. Callumot tizennyolc éves korában egy Junior Training programba nevezték szülei, amit maga sem ellenzett. A Training középiskolásoknak nyújt segítséget vezetési készségeik fejlesztésére és az alapvető katonai ismeretek elsajátítására. Középiskolás évei után a nagybetűs akadémiát választotta magának.

Akadémista éveinek eleinte honvággyal, csalódottan kezdett neki, bár ez nem kifogásolta Callum viselkedését. A későbbiekben egy szakasz alatt mozgott Grant Belcherrel, Afganisztánban. Kiképzések és az együtt szolgált idő alatt a két srác kiismerhette egymást, aminek kibontakozásához nem kellett túl sok idő. A két katona teljes mértékben kiegészítette egymást, a szakasz egyik legeltökéltebb párosát tették ki együtt.

A szakasz kivonását 2021. augusztus végére időzítjük. Minden Egyesült Államokbeli katona kivonult az országból, megkezdődött az egyik legnagyobb leszerelési időszak. Grant és Callum az első sorokban adták be kérvényüket, rengeteg áldozatot hoztak karrierük során. A háború alatt Callumnál kialakult PTSD, egyéb érzelmi problémái nem könnyítették volna meg sorsát a hadseregben.

Eleinte Los Santosban dolgozott, mai jó barátjánál, Arthur Cloud-nál.. Arthur mentális támaszt nyújtott a két srácnak, munkával látta el őket saját szórakozóhelyén. Arthur prostitúcióval, egyéb kábítószerek kereskedelmével kereste a kenyerét ekkoriban is, egyedül. Az évek alatt csak Callumot vezette be saját üzleteibe, segített a volt katonán. A civil életre való visszatérés igen nehézkes, Callum több pszichológusnál, szakértőkhöz fordult segítség érdekében, ám ez egy hosszadalmasabb folyamat..

OTHER
Callum a szárazföldi erőknél tevékenykedett a háború idején, a véres, hosszúra nyúló lázadás több okból is befolyásolja személyiségét. A robbanások, egyéb pirotechnikai tényezők traumaként maradtak meg benne.
A "Lila Szív" kitüntetést Callum sérüléséért ajánlotta fel a kormány.. Ezt a kitüntetést az első világháború óta osztják ki, és az Afganisztáni háború alatt is sok katonának ítélték oda, akik részt vettek a konfliktusban és sérülést szenvedtek.

 

Morningstar

Fékezhetetlen
Mentor
Üzenetek:512
.
HCRP elbíráló hozzászólás
Szia @daniel!
Több, mint 10 nap telt el a bevezető poszt óta. Tervezed folytatni a lapodat?
Ha igen, az első fejezetet is bővítened kell, mivel nem éri el a 750 szavas minimumot.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó