Licit.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:393
Khira Love

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Mia Banks / andyhawk1998 «

Ötleted leírása

» Szerveren sok olyan cég van amik már több hónapja / éve inaktívak és a járművei nem lettek lefoglalva / eladva és társai. Ezeknek a cégeknek a már nem használt járműveit pl a Gov el árvereztethetné / eladhatná más cégeknek. Erre lehetne egy facenetwork vagy fórum topic vagy akár ic lehetőség pl beadni pályázatot te szeretnél ilyent ha a licit nem oldható meg akkor erre lennének a bizonyos platformon ahol meg lehetne igényelni majd meg venni. Így legalább felhasználásra kerülnének azok a járművek amikhez évek óta nem nyúltak. Így cégek is jól járnának vele mert be tudnák szerezni az olyan járműveket amire szükségük lenne és olcsóbban mint a piaci ár. Az adott szervezet is jól járna mert lenne bevétel és a közösségnek is akár kis rp lehetőség. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Felfele és lefele nyíl mellett jöhetnek a vélemények is mért látód jónak és mért nem. Ne tartsd magadban a véleményt. «

Utoljára szerkesztve:

Evo

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:205
Conrad Walker
Ez az adott playerrel lenne kicseszés. Oké, hogy inaktív, viszont abba IG időt - pénzt - prémium pontot vert bele.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:393
Khira Love
Ez az adott playerrel lenne kicseszés. Oké, hogy inaktív, viszont abba IG időt - pénzt - prémium pontot vert bele.
Sajnos sok olyan player van aki több hónapja / éve inaktív. Eladni nem fogja mert mért adná el. Csevegőbe találsz ilyen szövegeket minek adjam el másnak? Ha én nem játszok akkor másnak mért legyen jó? Szerveren lagot okoz ha sok jármű van. Hetek óta hirdetek személy szerint kamiont veszek. Több platformon is. El tudja ic adni így akár pénze is lenne belőle. De eddig senki se írt. Ha inaktív akkor mért jó ha nála van? Ha akar vele foglalkozni mért inaktív? Velem szembe is kicseszés volt akkor, hogy elbuktam 24+ kocsit mert ki voltak tiltva? Nem azt mondom sajnáljanak meg és kérem vissza. Így jártam sajnos. Az ember a hibáiból tanul. De szerintem ha ennyire nem foglalkozik az adott ember a cégével / dolgaival akkor mért legyen nála? Sok olyan cég van aki tudná használni. Sok player van aki szívesen tudná csinálni. De nem tudja mert el lehetetleníti az a pár ember. Aki így álla dolgokhoz. ,,Ha enyém nem lehet és nem használom másé se legyen'' Meg sajnos vannak olyan playerek akik nem engedhetik meg, hogy pp-zenek így máshogy nem tudnák megszerezni a dolgokat. Legalább ic pénzért ic cselekménnyel hozzá tudnának jutni az adott dolgokhoz.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó