Üzenetek:139
Alejandra Medina
Adminisztrátor neve: Henzó
Indok: Frakció minősítés és/vagy szidás.
Tiltás időpontja: 2026. 07. 26. 23:07
Meddig tart a ban: Végleges
Miért lettél kitiltva: Egy privát, a OneRp-hez egyáltalán nem köthető discord szerveren egy olyan szobában, ahova csak meghatározott tagok láthatnak be, írtam le a savanyú véleményemet durvább stílusban. A szerverről az egyik tag képernyőképek formájában ezeket az üzeneteket az adminisztrátorok felé továbbította.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Mindenképpen jelentősen finomítanék a stílusomon és a véleményeimet építő kritikák formájában fejezném ki.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Amit írtam, leírtam, abban nincsen kétség és nincsen letagadni való, a képernyőképek egyértelmű bizonyítékként szolgálnak és alátámasztják a kitiltásom okát. Viszont, azt, hogy egy személy egy privát discord privát csatornájából üzeneteket leakeljen, azt erkölcstelennek tartom. Nem egy olyan emberrel beszéltem már, akik egy hasonló leak miatt lettek eltávolítva a közösségből, viszont teljesen normálisak és magas szintű szerepjátékkal tudták volna továbblendíteni a szerver életét. Ezen pár üzenetet kivéve szerintem sosem rontottam el egy játékos élményét sem, hanem inkább segítettem őket. Összességében a végleges kitiltást a felhozott érveim után nem teljes mértékben érzem jogosnak, de teljes mértékben megértem a szankciót osztó Adminisztrátor döntését. Kis utóiratkén bocsánatot szeretnék kérni minden olyan tagtól, akihez az üzeneteim eljutottak és ezáltal meg lettek bántva.