Üzenetek:505
Hector
Neved: Lennard Haas
Játékos(ok) neve: Melanie Monnier
Panasz oka: PG, HanyagRP
Panasz kifejtése: Adjon az isten, jó szerencsét. A minap egy autókereskedés rablást követően kialakult autó üldözés a végéhez ért, én két csodaszép rendőrautó között értem véget, defektel, mondhatni ott pecsételődött meg a sorsa az akciónak, számomra. Mint tudjuk, az emberek java nem egyedül megy el rabolni, ahogy én sem. Több emberrel álltunk fel, akik akcióra készen voltak. Az alábbi videó bemutatja, hogy mit is jelent az, ha valakit elütnek egy autóval. Igen, 35-40 km/h sebességgel történt. Egy Benefactor Scheisser segítségével, amely tudjuk, hogy akkora, mint egy bálna. A képek is tanusítják, hogy emberem mekkorát repült, majd ezután felpattanva, mintha mi sem történt volna kezd el tüzelni ránk, amellyel önmagában még probléma sincs. A szinkron tökéletesen üzemelt, nálam és a videón is tökéletesen látható volt, hogy mi történt. A gond számomra ott kezdődik, hogy már csak a leérkezésben olyan sérüléseket szendvedne el, amelyekben akár a nyaka is megsérülhet, nem beszélve arról, hogy térdtájékon találja el az úriembert az autó, egy alsó hangon két tonnás gép, amelynek motorháztetejére felkenődve, onnan lerepülve, majd felpattanva minden nemű sérülés nélkül csinálja tovább a dolgait. Nem mellesleg, a fegyver sincs a kezéhez ragasztva, ha esetleg arcal lefelé érkezik le, akkor is elfogja engedni a természetes reflexek miatt, hogy a kezeivel tudja felfogni az érkezést és nem hagyatkozik arra, hogy "jajj majd leérek valahogy." Mielőtt meghaltam is folyamatosan kereszttűzben voltam.. Én már csak a FearRP miatt is kezdem volna el kifordítani az autót, hogy ne haljak meg. Meghaltam, lelőttek, már fegyvertelenül. Gondolom azért, hogy "ne használjam az autót fegyverként ellenük." Nem tudom ki lőtt le, az akció önmagában rendben volt. Melanie totálisan úgy kezelte ezt az egészet, mintha nem kenődött volna fel egy autóra, arról nem pattant volna le, mint a szöcskelabda. Ha jól láttam, teljes taktikai szettben volt (elv METRO, vagy hogy hívják.), amely nem egy teljes lovagi páncél, ergo már csak a lábát ért csattanás okozott volna neki elég sérülést ahhoz, hogy nemhogy lőni, de még felállni se tudott volna, ha...
Hogy miért is jött ez létre? Miért hajtott be a Scheisser 4 rendőrautó és számtalan rendőr közé? Frakcióleader. A leadert minden körülmények között védeni kell a rendvédelemmel szemben. Ha a leadert elkapják, megpecsételődhet a szervezet sorsa. Ez az egyszerű magyarázat, a miértre. Megállhattunk volna feljebb is 3 MK14-el, mehetett volna az egyesével kiszedegetés. A srácok ezt választották, sem IC, sem OOC nem kaptak tőlem semmilyen információt sem a mennyiségre, sem a helyzetekre. Amely furcsa, hogy hátulról érkezik a Scheisser, valamint a Drafter, Melanie pedig a szirénák vinnyogása mellett is gond nélkül hátrafordul és észreveszi azt, hogy jön valami. Carter Whitman csak eközben írta be rádióba, amit. Videón látható a rádiózása. Még ezen is elmennék gond nélkül, ha...
Bizonyíték (kép, log, videó): You were hit by a car. , Kép1, kép2, kép 3.
Megjegyzés: A korábbi panaszkönyvekből kiindulva, ahol LSSD-LSPD versus illegál volt a téma, ki lett fejtve, hogy mit is tud a PowerGaming. Köszönöm előre is a válaszokat.