Lemerül az akksi, még akkor is, ha nincs felkapcsolva a lámpa.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

daco

🇺🇸
Játékos
Üzenetek:415
find out ic

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» daco «

Hiba megnevezése

» Nincs felkapcsolva a lámpa, mégis merül az akksi «

Hiba bővebb leírása

» Ha korábban fel volt nyomva a lámpa, és leállítjuk az autót, akkor a lámpa automatikusan lekapcsol a kocsin. Viszont, a rendszer úgy veszi, mintha fel lenne kapcsolva. Persze, tisztában vagyok vele, hogy csak a H gombot kell megnyomni leállítás előtt. De nagyon megtévesztő, hogy nem ég a lámpa a kocsin, és mégis le tud úgy merülni. Személyes tapasztalatok alapján tudom ezt mondani, hiszen az autóból való kiszállás után direkt meggyőződtem arról, hogy nem ég rajta semmi. «

Csatolmányok

» Egyenlőre csak ezzel tudok szolgálni, többször nem igazán akarom lemeríteni a kocsim.

kocsiiii.png «

Egyéb megjegyzések

» Az is lehet, hogy csak én voltam bamba, vagy csak szimplán nem engedi a script. «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,113
Silay Denzel
Nem csak a lámpa fogyasztja. Ha az index fel volt kapcsolva, akkor is lemerülhet. Vagy a neon.

Colin_Colbert

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:56
és amikor műszerfal szerint nem világít, játék szerint igen akkor így merült le vagy hiba? (nem én hagytam így)

Mellékletek

• gsn.jpg
    gsn.jpg
    861.2 KB · Megtekintések: 10

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner
Gyanítom, hogy a 963-as IDjű járgány is hasonló meh ádozata lett. Zsigerből kapcsolom le a lámpákat évek óta, mert hülyét kapok attól, ha fel van kapcsolva, amikor nem vezetem.
Sajnos melléklettel most nem tudok szolgálni.
A kocsihoz fél évig hozzá se nyúltam, most ismét 1x vezettem, leparkoltam, lámpa ki,otthagytam, másnap már nem tudtam beindítani :(

daco

🇺🇸
Játékos
find out ic
UPDATE: Valami ilyesmiről volna szó. A videón folyamat beindítom, és leállítom a kocsit. A műszerfalon viszont semmi indikációja nincs annak, hogy menne a lámpa. Így elég könnyű vakon lemeríteni a kocsit.
Szerk: A végén direkt kapcsolgattam a lámpán, hogy mutassam, tényleg mi is a gond.

daco

🇺🇸
Játékos
find out ic
Ezesetben úgy gondolom, hogy zárható. Ha ismét előjönne, vagy konkrétabb dologra jutok ezzel kapcsolatban nyitok egy új topicot.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó