Lekvárfőzési lehetőség

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:405
Hector

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Hector «

Ötleted leírása

» Cayo Pericoról érkező gyümölcsök lefőzhetősége, lekvárnak! Az ott kint felszedhető gyümölcsökből (eper, málna, szeder, ribizli) lehessen lekvárt főzni, amely esetleg egy újabb étel alapanyagaként is szolgálhat! Lenne legalább értelme is legális személyeknek oda kimenni (detektorozást leszámítva) és gyüjteni, hogy eltudja adni, akár éttermek számára. A működése azonos lehet a borászattal, préselni, majd akár egy sütő felett elkészíteni, teszemazt 2 perc alatt, akár egy 100asért. (Itt már meglenne az, mint amit az étterem nélküli személyek tudnának csinálni, Hambi, tojás, stb..)«


Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Köszi, ha bejöhet.«



 

Rivera

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Dominic Rivera
Cayo Perico-t inkább ki kellene venni. Normális módon ki se lehet egy átlag embernek oda jutni.
 

Bolondmike

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:212
bolondmike
Oda jött ez az adó rendszer is, megint csak annak kedvezne akinek van pénze. Ha haszna is lenne, akkor maximum olyannak lehetne elképzelni mint a borászatot.
 

Rivera

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Dominic Rivera
Most gondoljunk bele Cayo Pericoba. Két módon lehet kijutni: Hajó vagy helikopter (Jetskyt engedjük el, ember nincs aki annyit képes lenne Jetskyzni a nyílt tengeren) Milyen ember az akinek van pénze ezekre, de mégis szedi a gyümölcsöt és lekvárt főz hogy azt árulja? Ebbe kellene belegondolni.
 

Henzó

Individuum
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:313
-
egyértelműen támogatom, számtalan RP lehetőséget nyitna a szerver életében és még több lehetőséget tudna biztosítani a kezdő játékosoknak, illetve egy olyan kiaknázatlan opció, amit még nem láttam prezentálni más szerveren. egy szónak is száz a vége TÁMOGATOM!
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó