Üzenetek:382
A leírást készítette: @Daryl
A leírást újraformázta és kiegészítette: @RoTTeN | Mr.Cortez
Minden illegális frakció tud igényelni maguknak droglabort. A laborban különböző drogok termelésére kapunk lehetőséget.
A labor hátsó részében található maga a termelő részleg, ahol az ott lévő piros CP-ben állva, az E betű lenyomása után jelenik meg előttünk a termelési panel.
- Főoldal: Ezen az oldalon láthatjuk az éppen termelés alatt álló drog típusát, a felszerelés állapotát, a munkások számát, a termelés sebességét és a raktár méretét.
- Munkások száma: Maximálisan a munkások száma 7 darab lehet, egy munkás ára $25.000. FONTOS: Amennyiben a termelés több mint 12 órán keresztül áll, a munkások felmondanak!
- Felszerelés állapota: Amennyiben a felszerelés állapota 0%, a termelés megáll ameddig meg nem javítjuk azt. A javítás költsége függ a felszerelés akkori állapotától.
- Termelési sebesség: A sebesség függ a munkások számától (7 darab munkás esetén a termelés 210% - os).
- Nyersanyagok: A termeléshez szükséges alapanyogok találhatóak / tárolhatóak itt. Ezalatt a menüpont alatt tudjuk az alapanyagokat betenni és kivenni. A menüpont alatt van továbbá lehetőségünk a raktár bővítésére (5 férőhely = $5.000).
- Termelés: Itt tudjuk beállítani melyik drogfajtát szeretnénk termelni. Mindegyik fajtához szükség van egy ahhoz tartozó blueprint - re.
- Kész termékek: A kész, már letermelt drogokat találjuk itt, innen tudjuk azokat kivenni a laborból.
A termelést minden esetben el kell indítani (főoldalon található switch gomb, zöld = termelés, piros = a termelés áll).
Drogokhoz szükséges alapanyagok:
- Kokain (Termelési idő: 30 perc): Kokain levél (3db = 1 kokain). Kokain levelet csakis banda frakció tagjai tudnak termeszteni (Azonos a fű termesztésével: leírás Itt).
- Meth (Termelési idő: 200 perc / 10db): 1 Ammónia, 1 Aceton, 1 Lúg, 1 Foszfor, 1 Lithium és 1 Ephedrine:
- Ammónia, Lúg, Aceton, Foszfor: Gyógyszertárban tudjuk ezeket beszerezni.
- Lithium: Bányászat első felében tudjuk beszerezni (Réz érc adja az item-et).
- Ephedrine: területi dealer-től tudjuk rendelni (150 frakció pont / db).
- Kristály Meth (Termelési idő: 15 perc / 2db): 1 Meth = 2 Kristály Meth.
- LSD Bélyeg (Termelési idő: 30 perc): 1 Anyarozs (tökföldről beszerezhető item).
Heroin és Crack:
Heroinhoz szükséges item-ek: 2 Morphine és 1 Diacetil (Szükséges drog szint: 11).
Crackhez szükséges item-ek: 2 Kokain és 1 Szódabikarbóna (Szódabikarbónát a piacon tudunk beszerezni, szükséges drog szint: 12).
Drogok készség fejlesztése:
A Drogok készséget a Drogok és Ültetvények készségkönyv segítségével lehet fejleszteni. Egy könyv 80 XP-t fog adni.
A könyvek beszerezhetőek: Fémdetektorral, Prémium pontból (Dashboard --> Prémium Shop --> Könyvek), Rákászattal, Más játékosoktól és az Illegál Hajón tudunk vásárolni (Illegál Hajó leírása --> itt).
Amennyiben a karakterünk drogfüggő lesz, amit a rendszer jelezni is fog, akkor 4 óránként kell drogot fogyasztani, 4 óra után fél óránként életerő csökkenést szenved a karakterünk.
Drogok eladása:
Drogot eladni más játékosoknak és a Felvásárló Dealer - nek is tudunk.
Felvásárló Dealer:
A 45367-es telefonszámot tárcsázva (ingyenes) kapni fogunk egy sms-t. Az sms-ben kapni fogunk egy időpontot és azt, hogy milyen típusú drogot és mekkora mennyiséget (maximum) vásárol fel tőlünk a Dealer. A megadott időpontban újabb sms-t fogunk kapni (ekkor jelenik meg a Felvásárló Dealer ikonja a térképen, ezt a GPS egy csomag ikonnal fogja jelölni).
A megadott időponttól számítva 15 percen keresztül lesz elérhető a Dealer. A drog típusától és mennyiségétől függően fog árajánlatot tenni a Dealer ami mindig változó. Maximum csakis az sms-ben szereplő mennyiséget tudjuk eladni egyszerre a Dealer-nek. A Felvásárló Dealer közelébe érve nyissuk meg az inventory-t (I betű), majd húzzuk a drog item-et az NPC - re. A felugró panelen láthatjuk majd, hogy mennyit kapunk a leadott drog(ok)ért. A Dealer által kínált árat el tudjuk fogadni / utasítani.