Neved: Markus Koenig
Játékos(ok) neve: A latinos MC tagjai.
Panasz oka: Erős MG gyanú.
Panasz kifejtése: Mai nap folyamán RP folytatást csináltunk egy Latinos MC taggal, ami jól is ment faggattuk hogy merre vannak a raktáraik, és hogy milyen neveket tud mondani. Mondott egy raktárat amit két tagunk el is ment átnézni, hogy kamuzott vagy tényleg igaz-e. Mikor oda értek a társaink, pont akkor jött ki egy Latinos MC tag, akire fegyvert tartottak de ő elővett egy telefont majd vissza ment a raktárba. Ezután a társaim utána mentek, de ekkor már egy AK-val várta bent őket. Ekkor az egyik társamat lelőtte, majd a másik társam kilőtte a Latinos MC tagot. Amikor a társam jött volna ki onnan, ekkor már körülbelül 5-6 Latinos MC tag várta kint, golyóállóban és nagykaliberekkel. Megkérdeztük rádión hogy minden oké-e, de nem kaptunk rá választ, ezért arra gondoltunk hogy oda megyünk. Biztosítékként magunkal vittük az úgymond túszunkat is, hogy ha elfajul a dolog akkor tudjunk szabadulni onnét. Bementem először abba a kis mellékutcába ahol ez a raktár található, majd kitolattam onnan. Ezután megint bementem, ekkor vettük észre a hullát, épp ki akartam szállni az autóból, majd több tetőről is elkezdtek darálni minket, ahol én meg is haltam kicsivel később a társam is.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Itt a kérdés az, hogy miből gondolják azt hogy ha lelőnek két embert aki a raktárukat törte, hogy még többen fognak jönni ezért nem jönnek le a tetőről, nem rakják le a golyóállót és a nagykalibereket, hanem tovább várnak talpig fegyverben. Hozzá teszem ha ennyi fegyvert tartottatok volna ránk, nem egyből lőni kezdtek, akkor kialakulhatott volna egy illegálok közti túszdráma, mivel a társatok ott ült hátul ami látszik is a videóban.