Larry Welsh - Frank

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Baklava

Újonc
Játékos
Üzenetek:12
Ashton Blevins
unban.png

Név: Larry Welsh
Adminisztrátor neve: Frank
Indok: "Szerver szidása illetve játékosok szidása"
Tiltás időpontja: 2022-04-30 18:47:37
Meddig tart a ban: Lejár - Soha
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Még 2020-ban bugból kivágott az anticheat, rendesen kitiltva nem voltam előtte.
Miért kérsz unbant: Először röviden ismertetném a sztorit. 2021 tavaszán - biz. szempontból jogosan - rossz szájízzel hagytam itt a szerót, elég sok ideig semmi közöm nem volt hozzá. Asszem tavaly áprilisban volt valami újranyitás féle, komákkal felnéztünk. Részletesen és kreatívan szerepjátékoztunk, csak elég Karinthy-féle karaktereket alakítottunk, meg ilyenek. Szóval szándékosan faszkodni jöttünk fel, borítékolható volt, hogy jogosan el lesz náspángolva a fenekünk. Maga a végzetes incidens akkor alakult ki, amikor egy kereszteződésnél az egyik state police járőr belém szállt, animba rakott. Karakteremhez illő kreténséggel még akár folytattam is volna a szitut, mert viccesnek ígérkezett, de a pds koma nem igazán volt a helyzet magaslatán. Én ezt gonoszan kihasználtam, elkezdtem memelni ooc chatben a helyzetet. Érthetően amúgy megérkezett Frank, én meg elkezdtem magát a state police frakciót memelni, meg gonoszkodni. Nyilván kitiltással jár hamar, ha parasztkodni megy fel az ember, sosem éreztem igazságtalannak a sztorit. Érdekelne, hogy most milyen a szerver, két éve rpztem itt utoljára rendesen. Több ismerősömtől hallom, hogy újra elkezdtek itt játszani. Engem is érdekelne, milyen szerepjátékot lehet folytatni a szerón.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Szerintem ott a különbség, hogy nem a fun rps, faszkodós hozzáállással jönnék fel. Igazából most már az rp érdekel. Amikor komolyan állok hozzá az rphez, azért tudok pár a játék szempontjából értékesnek számító lehetőséget adni a szerepjátszó környezetemnek.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Persze. Szerintem az admin részéről az adott helyzetben full jogos volt a döntés.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,249
-
Szia @Baklava,

Utolsó eséllyel feloldom a tiltásod 60 perc AJ fejében, viszont a következő szabálysértés esetén visszakerül rád, amit már nem oldunk fel többé.

Elfogadod?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó