Üzenetek:112
-
Név: Landon Foster
Adminisztrátor neve: ART
Indok: Minősíthetetlen viselkedés és arrogáns stílus. Az utolsó esélyed eljátszottad.
Tiltás időpontja: 2021-07-24 23:54:56
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 3, de ezzel együtt 4
Miért kérsz unbant:
Az unbant főképp azért szeretném kérni mert szeretnék újra a OneRp Gta5 szerverének szerverének szerves része lenni. Az elmúlt időben nagyon sokat változtam legfőképpen pozitív irányba. Viselkedésemen és a Discord stílusomon sokat változtattam azóta már nincsenek ilyenfajta kirohanásaim beszélgetés közben amely miatt tiszteletlen / másokkal szemben arrogáns vagy minősíthetetlen stílust követnék el. Persze mint minden embernek nekem is vannak hibáim és persze minden embernek néha 1-2 szó ami csak úgy kicsúszik a száján, de azóta már nem képviselem Voiceban ezt a fajta stílust. Discord Unban kérelmem óta látható hogy próbálok magának a Text OneRP discord része lenni és segíteni ha tudok játékosoknak, azonkívül megtalálható vagyok a Hungarian Menyoo-s Discordon amelynek Cortez a tulajdonosa ott is próbálok segíteni másoknak. Ha vissza jönnék a szerverre legfőképpen igazából az OOC beszéd stílusomra figyelnék oda mivel igazából az megengedhetetlen volt bármilyen közösségben sőt még élőben is. Szerveren igazából nem követtem el semmi szabálysértést csak a Discord Voiceban volt Art és Dóriékkal egy bizonyos meg nyilvánulásom ami miatt később az adott személyektől elnézést kértem, ez úton is szeretnék tőled is bocsánatot kérni ART-az esti viselkedésemért. Ha a szerverre vissza jutnék elsősorban szeretnék 1 átfontolt komolyabb karaktert alkotni amellyel betudok illeszkedni magába a közösségbe, ezt követően egy kisebb céget alapítani ami főként a játékosok megsegítésére lenne. Ez lehetne például tanácsadás, vagy tegyük fel tippek hogy gyarapíthassa a vagyonát. Szerveren semmiféle komolyabb vagyoni célom nincs. Nem szeretnék funolni, nem szeretnék átverni senkit csak játszani szeretnék. Tudom hogy az utolsó esélynek van egy olyan pontja hogy hibát követek el akkor természetes repülni fogok a szerverről ennek tudatában is szeretnék játszani. A szerveren semmiféle vagyonom / házam nincs szóval lényegében teljesen "0-ról" kezdeném magát a játékot a szerveren. Izgatottan várom az 1.1-es újításokat és ami a számomra a legfontosabb szeretnék a barátaimmal is játszani a szerveren és velük együtt élvezni a közösségi rp-t.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: OOC stílusomon
Összességében jogosnak érzed a tiltást: OOC viselkedésem maitt teljesen jogosnak.