Lando Foster - ART

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Srilanka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
-
unban.png

Név: Lando Foster
Adminisztrátor neve: ART
Indok: Minősíthetetlen viselkedés és arrogáns stílus.
Tiltás időpontja: 2021-07-24 23:54:56
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 4
Miért kérsz unbant:Őszintét megszólva szeretnék játszani, igazából a szerveren minden vagyon tárgyamat elbuktam, és minden olyan dolgot amely "élvezetessé" tenné magát a játékot. Bár én ténylegesen karaktert akarnék építeni, nem kereskedni, vagy alap munkázni. Szeretnék egy élethű érzelmekkel teli embert létrehozni, amellyel beilleszkedhetnék a társaságba. Tudom hogy már ezt a szöveget sokszor rongyosra koptatták, de én tényleg az rp miatt jönnék, nem azért hogy funoljak vagy kereskedjek. Próbálkozok és kaparok azért hogy unbant kaphassak. Szeretnék ténylegesen egy közösséggel játszani, amely sokszínű. Nem darálni szeretnék, nem rombolni, csak közösségel normálisan el lenni. Látható az ucp-n is hogy 7 hónap alatt egyetlen olyan büntetést se kaptam ami AJ/Warn lenne. De egy szóval leírva azért kérnék unbant hogy Rp-zhessek egy közösségben.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Igazából a stílusomon, és azon hogy reagálok le adott dolgokat.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Jogosnak, mivel akkor eléggé hülyén reagáltam le a szituációt discordon, bár a szerveren akkor se követtem el 7 hónap alatt egyetlen olyan dolgot se amely szabályszegés. Itt inkább a discord kirohanásom miatt volt a ban. Utólagosan köszöszönöm hogy a bíráló admin elolvassa/elolvasta az írásomat.

Utoljára szerkesztette a moderátor:

ArT

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:391
ArT
[a]Helló, erről az egész unbanról beszéltünk kb egy és fél hónapja még azóta nem telt el elegendő idő azt érzem még. Nincs UB.[/a]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó