Üzenetek:112
-
Név: Lando Foster
Adminisztrátor neve: ART
Indok: Minősíthetetlen Viselkedés
Tiltás időpontja: 2021-07-24 23:54:56
Meddig tart a ban: Örökre
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 4 alkalom de abból kettőt utólagosan megbeszéltem az adott adminnal annó.
Miért kérsz unbant: Szeretném ki próbálni a szervert hogy mi változott az Update óta.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Őszintén megszólva magán a stílusomon változtatnék, mert amit aznap este a Voicen le műveltem az szerintem is egy nagyon rossz magatartásra utal. Aznap este kicsit felkaptam a vizet ezért nyilvánultam meg ilyen trágár/ nem helyén való módon.Összességében szeretnék az itt fent említett adminisztrátortól bocsánatot kérni. Az akkor bent lévő személyektől utólagosan is bocsánatot kértem a stílusom miatt. Tudom hogy nagyon sok esélyem volt már ezen a szerveren. De most hogy újra megnyílt szeretném megnézni mi változott. Lényegében az utolsó 6-7 hónapomban mikor játszottam a szerveren egyetlen kihágásom se volt. A barátaim akik a szerveren játszanak csak jókat mesélnek a szerverről. Elsősorban magán ezen a bunkó viselkedési módomon változtatnék. Túlságosan arrogáns voltam aznap, amit utólagosan nagyon meg is bántam. Tudom hogy már annyi esélyt kértem tőletek hogy nem emberi. Bár szerintem nem lesz sok esélyem magára az unban kérelemre. De van egy mondás hogy a remény hal meg utoljára. Köszönöm szépen ha a bíráló admin elolvassa amit írtam. Utólagosan tényleg minden játékostól szeretnék elnézést kérni akit valaha megbántottam Voice-n Discordon. Azóta változtattam ezen a minősíthetetlen, vulgáris, és nárcisztíkus viselkedésemen. Ha nem kapnék esetlegesen Unban-t akkor itt is szeretnék azoktól a személyektől bocsánatot kérni akit valaha megbántottam a OneRp szerveren/Discordon/Egyéb üzenetküldő platformokon. Bár a szerveren minden vagyonom / értékem eltünt, de így is érzek magamban késztetést hogy játsszak ezen a szerveren és rp-zek másokkal. Egy másik Text szerveren is játszottam 6-7 hónapig ott egyetlen szabálysértést se sikerült összeszednem. Szerintem lényegében sikerült magamon változtatni. Javuló tendenciát mutatok, és egyre elfogadóbb vagyok az emberekkel is.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben jogosnak tartom a kitiltásomat, mert egy ilyen bunkó megnyilvánulás után én is ki bannoltam volna magamat . Ténylegesen köszönöm ha ezt a bíráló admin végig olvassa.