La Familia Stidda

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Danesz

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:115
Jason Hawk
stidda13.png
A La Familia Stidda szorosan fonódik be Los Santos város bűnözői hálózatába, vezetőik, Enrico Rocchi és a Marlowe család vezetésével. A frakció nem csupán az illegális tevékenységekkel próbál meg boldogulni, hanem a kiterjeszkedés és a befolyás növelése érdekében saját borászatot, szállítmányozó vállalkozást és más legális üzleteket is működtet.

Vezetők:
Enrico Rocchi:
Kamionos Kereskedő, Szállítmányozó: Enrico a város utcai hajszálérleteiben gyökerezik. A kamionjai nem csak árut, hanem titkokat és illegális árucikkeket is szállítanak a város különböző pontjai között. Enrico kemény és ravasz, és mindig új lehetőségeket kutat az üzletág bővítésére.
Eduardo De Marlowe: Szőlős Villa Borászat: Eduardo a szicíliai szőlőültetvényeiben született és nőtt fel. A boraiban az olasz szenvedély és az amerikai stílus elegye csillog. Azonban a szőllők mögötti pincéiben nem csak a bora érlelődik, hanem a La Familia Stidda üzletei is.

Cél és küldetés: A La Familia Stidda célja a profit növelése és a befolyás bővítése, mind az illegális, mind a legális tevékenységek terén. Az illegális pénzből származó bevételt legális vállalkozásokba fektetik be, hogy megjelenésüket legitimálják, és a város mindenféle üzleti vonalon jelen legyenek.

Szervezeti struktúra:
-
Enrico Rocchi Don (Főnök):
- Eduardo De Marlowe Al-Don (Alvezér):
- Capos (Csoportvezetők): Az egyes üzleti ágakért felelős vezetők, mint például a drogkereskedelem, fegyvercsempészet, és prostitúció.
- Soldatos (Katonák): Az alsóbb szinten tevékenykedő tagok, akik végrehajtják a frakció utasításait és nem minden esetben Olasz származásúak..

Fő tevékenységek:
- Drogkereskedelem: A szőlőültetvények közelében, az álca mögött a La Familia Stidda szigorúan felügyeli a drogkereskedelmet.
- Fegyvercsempészet: Az árucikkekkel teli kamionok alatt a fegyverek is megtalálhatók, amelyeket titokban és ügyesen csempésznek a városba.
- Prostitúció: Az alvilág rejtett zugai, ahol a La Familia Stidda befolyását kihasználva irányítják a prostitúciós üzleteket.
- Legális Üzletek: A szőlők boraira építve, és az áruk kamionokkal való szállításával, a frakció beolvad a legális üzleti világba

Titkos szimbólumok és jelszavak:
A La Familia Stidda tagjai a hüvelykujj és a mutatóujj között elhelyezkedő ötpontos tetoválás használják az azonosításra.
A város sötét utcáin átszűrődő bűz és az olasz zene szólamai között a La Familia Stidda tovább szővi a hálóját, mind a bűnös tevékenységek, mind a legális vállalkozások terén, és a La Familia Stidda vezetői mindig készen állnak az újabb kihívásokra és a város alvilágában való terjeszkedésre.



2023-12-22_19-02-57.png
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó