Kyree clark--->Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

peti2011

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:74
unban.png

Név: Kyree Clark
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: Vállalhatatlan ooc stilus
Tiltás időpontja: 2022.06.19.
Meddig tart a ban: Végleges kitiltásban részesültem.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Jelenlegivel sajnos 3-alkalommal.
Miért kérsz unbant: Sziasztok hát sajnos újra ezt a felületett kell töltenem amit sajnálok nem is kicsit. amiért az unban-t szeretném:Szeretnék visszatérni abba a közösségbe ahol leginkább megtapasztaltam az igazi rp fogalmát,az itt megismert barátokkal ismerösökkel ismételten rp szituációkat generálni játszani a szerveren az eddig elért perceimet növelni az egekbe,eltölteni azt a szabad időintervallumot amit a játékra szánok.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Sajnos van egy stilusom ami kisebb flegmaságot takar magában persze ez nem direkt az élet szituációk formálták személyemet ilyenre így megeshet hogy sokan bántobbnak érzik vagy soknak az olykor megfogalmazott mondataimat ezen változtatnék mindenképpen hogy ne lehessen félre érteni,véletlenül sem bántsam meg játékos társaim vagy staff team tagjait.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Személyem szerint megértem de teljes mértékben nem érzem jogosnak miután visszakerültem a szerverre nagyon gondosan figyeltem hogy egy admin ügybe se keveredjek ne kapjak szankciót,és ez így is volt. Figyeltem a megnyilvánulásaimra beszédemre is viszont mint ez kiderült többen is félre értelmezhették egy két meg szolalásomat,innen is elnézést és bocsánatot kérnék azoktól akiket esetleg megbántottam vagy magukra vették a dolgot. Összeségében sosem használtam opszcén vagy trágár szavakat nem minősítettem társaim és senkit sem,személyem szerint tudok változtatni azon hogy a stilusom még finomabb legyen ezeket a félreértéseket vagy hasonló szituációkat elkerüljem. Innen is Kellemes ünnepeket az olvasoknak!

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,443
-
Szia @peti2011,

Összeségében sosem használtam opszcén vagy trágár szavakat nem minősítettem társaim és senkit sem
Pár sort bemásolok erre reflektálva, arról a napról, amikor még Olezka karaktereddel játszottál Kyree-ra váltás előtt, 06.19-én:

[2022-6-19 11:50:8] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( matteo kibaszot ))
[2022-6-19 11:50:18] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( mert mér ne ))
[2022-6-19 11:50:25] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( habiszti kamu indokokkal ))
[2022-6-19 11:50:42] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( ez aztán fk ))
[2022-6-19 11:50:44] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( :D ))
[2022-6-19 11:50:49] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( azelött ))
[2022-6-19 11:51:18] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( engem sem ))
[2022-6-19 11:51:25] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( azért lettem kibaszva ))
[2022-6-19 11:52:13] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( 100,000+ percem van a szerveren de hányingerem van tőle ))
[2022-6-19 12:17:38] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( pd leadernek nem tetszel ooc kibasz mindenkit ))
[2022-6-19 12:18:5] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( le is törlöm geci ))
[2022-6-19 13:13:10] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( matteo kibaszott ))

Nekem úgy tűnik, hogy azért előszeretettel használtad az obszcén szavakat. De ez még csak egy eset a számtalan többi közül - ha szeretnéd szívesen másolok be még párat. Mind a három bannod emiatt kaptad, mert egyszerűen nem tudsz viselkedni és rendesen megnyilvánulni az OOC chat-en. Mi a garancia arra, hogy ez a jövőben másként lesz, ha megkapnád az UB-t?

peti2011

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:74
Szia @peti2011,

Pár sort bemásolok erre reflektálva, arról a napról, amikor még Olezka karaktereddel játszottál Kyree-ra váltás előtt, 06.19-én:

[2022-6-19 11:50:8] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( matteo kibaszot ))
[2022-6-19 11:50:18] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( mert mér ne ))
[2022-6-19 11:50:25] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( habiszti kamu indokokkal ))
[2022-6-19 11:50:42] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( ez aztán fk ))
[2022-6-19 11:50:44] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( :D ))
[2022-6-19 11:50:49] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( azelött ))
[2022-6-19 11:51:18] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( engem sem ))
[2022-6-19 11:51:25] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( azért lettem kibaszva ))
[2022-6-19 11:52:13] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( 100,000+ percem van a szerveren de hányingerem van tőle ))
[2022-6-19 12:17:38] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( pd leadernek nem tetszel ooc kibasz mindenkit ))
[2022-6-19 12:18:5] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( le is törlöm geci ))
[2022-6-19 13:13:10] [OOC-Chat] Olezka Valentinovich Febulov: (( matteo kibaszott ))

Nekem úgy tűnik, hogy azért előszeretettel használtad az obszcén szavakat. De ez még csak egy eset a számtalan többi közül - ha szeretnéd szívesen másolok be még párat. Mind a három bannod emiatt kaptad, mert egyszerűen nem tudsz viselkedni és rendesen megnyilvánulni az OOC chat-en. Mi a garancia arra, hogy ez a jövőben másként lesz, ha megkapnád az UB-t?
Nem azt említettem hogy sosem,mindenkivel megesik szerintem a dolog ettől függetlenül én itt nem minösítettem egy személyt sem sőt a szervert sem csak a nem tetszésemet jeleztem ki bár tény lehetett volna kulturáltabban is. Az elkövetkezendő időkben még nagyobb
figyelmet szentelnék erre,sokkal többet fejlődtem értelmi szinten a való életben is ahogy idősödöm ezáltal már nem szoktam ilyesmi szavakat használni sem. Megigérni tudom hogy moderálom a viselkedésem.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,443
-
Head of Staff hozzászólás
A legapróbb szabálysértés esetén is visszakerül rád a végleges kitiltás, viszont senki nem fogja azt már neked feloldani. Meglátjuk, hogy tényleg megváltozott-e a hozzáállásod és a stílusod.

120 perc AJ fejében feloldva.

Boldog Karácsonyt!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó