Kurzor mode

Pitt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:120
Tamara Ashford & Nia Woods

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tamara Ashford «

Ötleted leírása

» Kikerülhetne a ALT-os kurzor mode, akkor mikor az ötlet volt abban úgy állt, hogy közben lehetne mozogni, mivel ez nem megoldható így szerintem teljesen felesleges, mivel akkor az M-betüt is meg tudom nyomni és ugyan úgy ott vagyok, annyi a különbség, hogy a M betűt 2x kell megnyomni, hogy megjelenjen meg, hogy eltűnjön és a ALT-ot pedig nyomva kell tartani szerintem az M-betü a régi megszokott és bevált dolog tökéletes. Számomra ez a ALT eléggé zavaró.. esetleges ALT TAB-nál főleg, hogy beakad és utána el kell tüntetni megint megnyomással, igaz le lehetne tálcázni a CTRL ESC-el viszont akkor nagyobb az esélye, hogy elállítja a játék felbontását tapasztalat alapján és ezzel a beállított HUD-ot is. Ha lehetne mozogni megérteném de így sajnos nem, nem tudom a többiek, hogy vannak ezzel azért írom ezt, hogy ki mit gondol erről. «

Csatolmányok

»«

Egyéb megjegyzések

» Köszönöm aki elolvasta és a nyilakkal szavaz, (hogy támogatja vagy sem,) aki pedig tenne hozzá valamit, normálisan írtam és nem rosszból így kérem tőle, hogy ő is normálisan ossza meg a gondolatát. Köszönöm! :) «

📋

Kopasz

Haladó
Játékos
Üzenetek:20
Kazumi Yunski
Át tudod bindelni a gyors kurzort a /binds-ben bármire, illetve törölni is a bindet róla

Kinézet személyre szabása

Top Alsó