Kokainos italok craftolási hibája.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» LACI «

Hiba megnevezése

» Kokainos italokat nem lehet craftolni «

Hiba bővebb leírása

» Craftoltam Kokainos kólát, de csak a kokaint vonta le, megmaradt a sima kólám is. Azt gondoltam biztos ugyanúgy néz ki mint a sima. Elfogyasztás után sem kaptam semmi effectet. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Bármikor reprodukálható. «

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
Írtam erről legutóbb, Laca azt mondta, hogy megcsinálja a rendszer, le is adja, de nem nézhet ki máshogy és nem lehet más a neve sem, különben a kutya nem inná. Effectet nem tudom, mennyi idő után ad, mi multkor kiszórtunk 10-15 dbot.

A Topicot ide kattintva megtalálod.

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Értem! de egy 10-es packból csináltam, szóval nem bontotta szét a packot. Ebből adódóan szerintem meg sem csinálta.

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Azért nem kaptál effektet mert nem is kell adnia ez csak arra van hogy szopasd a másikat mert egyből függő leszel ha ilyet iszol és jól írják felettem nem lesz más a neve nem néz ki máshogy érthető okokból.

Utoljára szerkesztve:

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Értem! de egy 10-es packból csináltam, szóval nem bontotta szét a packot. Ebből adódóan szerintem meg sem csinálta.
Majd észre veszed úgy is ha működött vagy sem mert lefog menni a hp-d bizonyos időnként és ki fogja írni a chatbe hogy függő vagy és juss szerhez különben belehalhatsz.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,112
Silay Denzel
Nem bug, mert idáig nem is kellett effektnek lennie, csak függőségnek. Resivel adunk hozzá már effektet is.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó