Kimberly Wattson - Chloe Winslow

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

FallTec

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
Leslie Gray
panaszkonyvj.png

Neved: Kimberly Wattson
Játékos(ok) neve: Chloe Winslow
Panasz oka: A felhasználó az RP-t szórakozásból játsza lényegében FUNOL, és szándékosan rontja mások RP élményét.Panasz kifejtése: Szerintem eléggé vicces, hogy én jómagam feljönnék rp-zni kis időmben, de ezt sajnos hasonló tényezők miatt nem tudom normális csinálni, mert egyes személyek szánt szándékkal elrontják mások RP élményét és RP-jét. Játékostársa szerint se rp-zni jár fel csak FUNOLNI.
Panasz kifejtése: Egyértelmű a LOG részletből amit elküldök kiderül hogy a játékos egyeltalán nem veszi komolyan a játékot, helyette Discordon szórakozik közben ingame csinálja az általa "jónak" látott "badarságokat" szebben fogalmazva.
Bizonyíték (kép, log, videó):

[ 2969688] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Lily Figueroa: (( az a baj kurvára nem, és tudom mi az egész, csak ic tudok foszlányokat. ))
[ 2978157] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Lily Figueroa: (( most is anyázunk egymásnak dc-n XD ))
[ 4447188] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Kimberly Wattson: (( Amúgy szoktatok rp-zni is, Vagy Chloe részéről ilyen fun megy kb egész nap? ))
[ 4467141] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Lucy Winslow: (( alig van a szerveren nem hogy rp megy nála ))

Elnézést kérek így tudtam rendesen a logot kiszedni a Fivem Applications Data-ból.
Megjegyzés: Köszönöm a türelmet!

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,588
-
Head of Staff hozzászólás
Üdv,

A panaszod a másik fél ellen érdemi információval nem rendelkezik, amiből bármi kiderülne.

Amennyiben a panasz aktuális, úgy azt megfelelő logokkal, bizonyítékokkal és kifejtéssel nyisd újra 24 órán belül.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó