Ki- és bekapcsolható blipek

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

daco

🇺🇸
Játékos
Üzenetek:415
find out ic

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» daco «

Ötleted leírása

» Az ötletem a következő. Blipek ki-, és bekapcsolhatósága. Néha bele lehet kavarodni a blipekbe, azért is nyitom a topicot. Szerintem egy olyan megvalósítás lehetséges volna, hogy a HOME panelban valahol egy legördülő menü ahol listázva van az összes térképi megjelölés. Tehát tegyük fel, hogy x ember nem kívánja a térképen látni a fodrászatokat, benzinkutakat, vagy a kismillió elektromos töltőállomást, akkor szíve szerint kikapcsolhat ezt-azt. Így teljes mértékben testreszabható lenne a számukra kívánt térkép a könnyebb eligazodás érdekében. «

Csatolmányok

» nem szükséges. «

Egyéb megjegyzések

» A zsiráfoknak hosszú a nyaka «

Colin_Colbert

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:56
Támogatom!
Jó rég zavar, hogy a sok blip ott van és hiába keresném meg gyorsan amit akarok, 3 másikra rákattintok mire megvan, mert akár egymáson is vannak (főleg ezek a rabolható "boltok" szépen kitakarják a benzinkutakat).

Tyreek

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:67
Tyreek
Adom, engem nagyon idegesít a sok elektromos töltőállomás, és a túlzsúfolt térképen lévő blip. Legyen rá mód, hogy kikapcsolható legyen.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
A cég és a borospince blipeket tudjátok jelenleg elrejteni.

Tyreek

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:67
Tyreek
Szerintem az is egy megoldás lenne, ha nem lenne ennyire színes, túlzsúfolt a sok-sok blip. Plusz az elektromos töltőállomást nem lehetne egyetlen egy blippel jelölni, ha az adott játékos oda megy, úgy is látja hogy most ott öt vagy két darab töltőállomás található. Van rengeteg hasznos, normális blip, normálisan színesítéssel, kérlek változtassatok rajta.

Ha szeretnétek össze rakom nektek az összes megtalálható blipet a szerveren megfelelő színesítéssel, azonosítóval.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Head of Staff hozzászólás
1.2 érkezésével több blip típust lesz lehetőség ki-be kapcsolni.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó