Khalan Kamari Banks - Matteo

Leroydawg

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
unban.png

Név: Khalan Kamari Banks
Adminisztrátor neve: Matteo
Indok: Utolsó esély eljátszva
Tiltás időpontja: 2022.05.01. 13:52:06
Meddig tart a ban: Perma
Miért lettél kitiltva: Egy bloods bandát vezettünk a szerveren, melyet leadtunk és egy volt tagunk (ugyan azzal a karakterével) átvett és vitt tovább a szerveren. A leadást követően kis idő múlva visszatértünk ketten a szerverre, én ugyan azzal a karakteremmel, mely egy nagyobb tisztelettnek örvendő karakter volt a banda életében (a frakció tagja script szerint már nem voltam és semmilyen fűződésem sem volt hozzá, de a karakter IC életét vittem tovább) elnéztünk a régi bandánk területére (Grove Street) ahol pirosba öltözött emberekkel, látszólag a bloods bandát claimelő tagokkal szóváltásba keveredtünk, miután felkérdeztük őket, hogy mégis kik ők és mit képviselnek, de nagyon konkrét választ nem kaptunk egy nagyobb szóváltásba keveredtünk velük és a banda akkori vezetőjével. A szóváltás következménye az lett, hogy lelőttem kábé 4-5 embert, ebből egy vagy nagyon max kettő személy volt fegyveres, de csak az egyikükkel keveredtem én jó magam túzpárbajba amit meg is nyertem, a többiek szimplán súlyos fear RP hiányt mutattak, miközben fegyver volt rájuk szegezve, megjegyzéseket és egyébb fenyegetéseket tettek, ebből kifolyólag lettek lelőve. Ezután ahogy elmenekültünk a helyszínről és a karakterem kisebb sérüléseit RP-ztem bannolva lettem második esély eljátszása címszóval, Matteo által.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Legális utakra térnék és azon belül alakítanék magamnak és másoknak RP-t.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Összeségében igen is meg nem is, mivel a szerveren már akkor is nagy port kavart, hogy rengeteg lövöldözésbe keveredünk, akár más bandákkal vagy LEO frakciókkal, amiket összességében szinte kivétel nélkül mindig megnyertünk, ezáltal sokan kivoltak már ránk éleződve és AIM-al is gyanúsítva voltunk, de ezt tisztázni tudtuk Lacával akkoriban és semmi probléma nem lett belőle. Hozzáteszem ekkor senki sem mondta, hogy utolsó esélyre lennénk rakva vagy bármi ilyesmit és Laca még dícsérte is a banda RP-t amit folytattunk a szerveren, így a ban indokát nem teljesen értem. Abból az okból viszont jogosnak tartom, hogy a ban után több frag movie-t is közzé tettünk az interneten ami sokak számára lejárató lehetett.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó