Kevés fps.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

William

Újonc
Játékos
Üzenetek:6

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved
» William Castellano «

Hiba megnevezése
» Kevés fps alt:v multiplayer «

Hiba bővebb leírása
»Időbe telik betölteni scriptet csatlakozáskor (35 fps-ből 14 fps-t kapok).. «

Csatolmányok

» https://postimg.cc/Vd2ZHMjc «

Egyéb megjegyzések
» Hibajelenséget egy éve tapasztalom és nem találtam rá megoldást ezért szeretnék segitséget kérni a fentebb látható hiba miatt.. .«

William

Újonc
Játékos
Szia Klód.
Nem csak nálam van a probléma pár embernél is fps dropok vannak ők is vegyenek erősebb konfigot ?
Fejlesztők nem néznek utánna, nem tesztelték még ?

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,118
.
Tudunk róla, hogy sok ember küzd FPS problémával, ez viszont annak köszönhető (főleg), hogy sok script van a szerveren.
A tesztelés alatt nem tudom mire gondolsz, nekünk ilyen problémáink nincsenek, mert erős konfiggal rendelkezünk.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,111
Silay Denzel
Az alt:V azért írja a warningot, mert alapból kevés az FPS-ed. Nyilván kevesebb lesz a szerveren, mint pl egy gta onlineban, hisz sok script van, és sok egyéb modolás (kocsik, mlo-k, stb.). Mi folyamatosan törekszünk ezek mellett, hogy minél jobban optimalizáljuk a scriptjeinket. Ha esetleg használsz modolást, vedd ki, ha kevés a ramod, ne legyen a gta v mellett megnyitva böngésző.

Balito

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Franze Jack
Nekem is jelenleg max. 30 FPS-em van, amióta sikerült megcsinálni, hogy egyáltalán betöltődjön.

William

Újonc
Játékos
Kicsit bosszantó tud lenni ha a játékos nem tud felcsatlakozni a szerverre fps drop miatt, ezért is nyitottam a topicot mert tanácstalan voltam a hibával kapcsolatban.
Alt-v discordra üzenet írtam és ezt írták: Contact the server you are playing on, this warnings are thrown if the script is to slow.
C-n az alt-v található, E meghajtón a gta 5 és nincs módolva se.

Janiivok16

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
Dex van den Berg
Sziasztok! Elnézést hogy ide irok, de nekem csak akkor esik le az FPS 14-re mikor ezzel pörög az F8-am: [08:26:05][Warning] Resource one_hud tick was too long 33 ms. Próbáltam már kitörölni a cache mappát, de nem segít, esetleg a One_Hud scriptjén tudnátok valamit javítani?

William

Újonc
Játékos
Sziasztok! Elnézést hogy ide irok, de nekem csak akkor esik le az FPS 14-re mikor ezzel pörög az F8-am: [08:26:05][Warning] Resource one_hud tick was too long 33 ms. Próbáltam már kitörölni a cache mappát, de nem segít, esetleg a One_Hud scriptjén tudnátok valamit javítani?
Nálam f8-ba consolba:
[Warning] Resource one_gasstation tick was too long 29 ms.
[Warning] Resource one_hunting tick was too long 24 ms.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Silay Denzel
Ezek a warningok azért vannak, mert kevés az FPS-ed, így a script sem tud időben lefutni.

my soul is dying

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:73
Hasonló problémával vagyok megáldva, de ahogy látom (videók, screenshotok) a játékosok többsége szintén.
Természetesen próbáltam minden lehetséges utat mely már akkor feleslegesnek érződött mikor belekezdtem és bebizonyosodott, hogy mindhiába.
Amennyiben találsz megoldást kérlek mindenképp publikáld valamilyen formában.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Jól van, akkor nem én vagyok az egyetlen. Olyan fps dropjaim vannak néha, átlaggolok másik dimenzióba. Ha üldözés lenne, szegény pd -nek esélye se lenne elkapni.

Cody

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:340
-
Valaki le ne írja, hogy "vegyél gépet, rakd át SSD-re". Lehet RTX 4090 TI-od, 64 Gb Ramod, bármid szinte, de FPS-ed valamiért nem lesz a szerveren. Sok a script igaz, eleinte volt FPS. De a sok mod ami bent van szerveren, egyszerűen már nem bírja az Alt:V mert még szűz ehhez nagyon. Lehet modolni stb, de nem kell túlzásba esni vele. A Resources-ok amiket betölt amikor belép xy ember az már egy haladás, de még semmi ahhoz amíg le nem spawnoltál. Persze ezek a dolgok nehezen derülnek ki a Dev szerveren mert ott nincs fent sok játékos és egyéb. A játékosok többsége befolyásolja egymást úgymond olyan téren, hogy sok dolog lespawnol, az autók kint vannak.. bla-bla, régi téma ez is. Ide egy más megoldás kellene(magam sem tudom mi, de szerintem más sem egyelőre) csak várni és ne, ne vedd le a grafikát a legalacsonyabb mert mégjobban nem lesz FPS-ed. Hagyd majdnem maxon, de inkább közép. MSA OFF (nagyon sokat számít) Esetleg a Frame skálázással is lehet az "Advanced Graphics" részen szórakozni.

Én nekem régen sok minden segített FPS-t hozni, de mára már az sem segít. MLO/Autó/Ruha modok és a scriptek veszik az FPS.

Régen volt olyan, hogy 60-70fpsem volt, kitálcáztam, visszaléptem 14 fps fogadott. És ha 10szer ki-be léptem, tálcáztam, úgy talán megjavult. Ma meg 20 fps fölé nem megy és sokszor beakad.
Nem ajánlom a tálcázást full képernyőn, használd a Borderless Windowst, vagy simán az ablakos módot, ennél jobb lesz tálcázás után.

Hasonló problémával vagyok megáldva, de ahogy látom (videók, screenshotok) a játékosok többsége szintén.
Természetesen próbáltam minden lehetséges utat mely már akkor feleslegesnek érződött mikor belekezdtem és bebizonyosodott, hogy mindhiába.
Amennyiben találsz megoldást kérlek mindenképp publikáld valamilyen formában.
Hazaérek és segítek nagyjából mindenkinek, van egy pár régi mód ami nekem segített. Hátha nektek is!

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Silay Denzel
1.2-vel számos régi script újra lett írva, így optimalizálásra is kerültek rendszerek.
Továbbá pont a mai napon az alt:V-hez egy közeli ember jelentett stabilitási és teljesítménybeli problémákat a githubon. Érdemes ránézni: https://github.com/altmp/altv-issues/issues/1770

Amit lehet, azt szerintem mi az 1.2-vel kihozunk a kliensből ennyi móddal, scripttel. A többi már nem rajtunk fog múlni. Zárok.
(Annyit még hozzátennék, hogy pár ember tesztje alapján legalább 10-15 FPS-sel több van jelenleg DEV-en az 1.2 alatt, mint az éles szerveren.)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó