Karver Aikens /Big Dummy/

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Henzó

Individuum
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:310
-
Karver Aikens
Los Santos, 1996.03.25.
Academy Of Movement Arts And Sciences

Karver mindig is vonzódott az extrém sportokhoz, különösen a motorozáshoz, de más járművekkel is kipróbálta már magát az évek alatt. Los Santosban született és nőttScreenshot_361.png fel, ahol az életét mindig is a sebesség és a kalandok hajtották. Apja korábban versenymotorokkal foglalkozott, és gyermekként minden alkalommal elkísérte az autóversenyekre és motoros eseményekre. Az édesanyja művész volt, aki bátorította a kreativitását és ösztönözte, hogy kövesse az álmait. Sajnos, Karver életében tragédia történt. Szülei egy súlyos autóbalesetben vesztették életüket. Ez a váratlan veszteség hatalmas hatással volt rá, és életét teljesen átrendezte. Bár az örökségük és az emlékeik mindig vele vannak, a szülei elvesztése mély sebet hagyott szívében, és megerősítette benne a szenvedélyét a motoros világ iránt.

Karver nem híres, és talán sosem lesz az, de ettől még olyan dolgokat ért el, amiket kevesen. Az "The Academy of Movement Arts and Sciences" iskolában tanult, ahol kifejleszthette azokat a készségeit, amikből később gazdálkodni tudott.. Ez az iskola volt az, ahol Karver felfedezte a szenvedélyét és a tehetségét. Az iskola elvégzése után hivatalos vizsgát tett és megkapta oklevelét, amivel már hivatalosan is tudott munkát vállalni, mint kaszkadőr. Számos alacsonyabb költségvetésű filmben játszotta el a veszélyes jeleneteket a főszereplő helyett. Ezek a jelenetek sokszor veszélyesek voltak, több sérülést is szerzett az évek alatt.

Egy napon Karver egy meghívást kapott egy nagy rendezvényre, ahol több száz ember előtt kellett bemutatnia a motoros tudását. Bár izgult, de a felkészülés és a gyakorlás eredményeként sikerült magabiztosan végrehajtania a mutatványokat, és a közönség nagy tapssal jutalmazta őt. Az esemény után Karver érezte, hogy ez a pillanat jelentőséggel bírt az életében. Rájött, hogy számára nem a hírnév a fontos, hanem az, hogy Névtelen-2.pngszeresse a munkáját és élvezze azt. Az előadás után egy kicsit eltűnt a színről, és elvonult egy erdőbe, ahol motorozott egy kicsit magában. Az adrenalin löket, amit az előadása és az erdőben motorozás adott neki, egyszerre nyugtató és motiváló volt.

Karvernek megvan a saját módja arra, hogy kezelje a stresszt és a nyomást. Sajnos, ahelyett, hogy egészséges módszereket találna a stresszoldásra, dohányzik és alkalmanként alkoholt fogyaszt. Ráadásul, hogy még jobban ellazuljon, olykor marihuánát is használ. Karver tisztában van azzal, hogy ezek a szokások nem mindig a legjobb és legegészségesebb megoldások, de pillanatnyi enyhülést és nyugalmat nyújtanak számára. Az életében tapasztalt nehézségek és a szakmai kihívások kezelése sokszor túlterhelő lehet számára, és a rossz szokásokba menekül, hogy megbirkózzon a nyomással.

Karvernek számos balesete volt, és a legsúlyosabbat pár hónappal ezelőtt szenvedte el, amikor egy medencébe zuhant és bordatörést szenvedett. Bár a baleset nagyon rosszul érintette, nem adta fel, és keményen dolgozott a rehabilitáció során, hogy visszanyerje az erejét és visszatérhessen a motorozás világába. A baleset után újra és újra megpróbálta bemutatni a mutatványait, de a sérülése miatt még nem volt teljesen visszanyert állapotban, és az akrobatikus ugrásai nem sikerültek olyan jól, mint korábban. Legnagyobb problémája a felépülés után motorjának rendbetétele volt. A zuhanásban a medence széléhez csattanva eltört a váz, ami miatt életveszélyes lett volna a továbbiakban használni. A szerelő, akivel mindig javíttatta a motorjait lelépett egy előre elkért összeggel, ezért új embert kellett keressen erre a posztra. Nem a pénz volt számára fontos, hanem inkább az, hogy tovább tudja folytatni a munkáját és biztosítani magának a megélhetését. gif1.gif
 
Utoljára szerkesztve:

Henzó

Individuum
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:310
-
Szerepjáték előzmény: Karver az előző éjszaka megismerkedett az ikrekkel, akikkel el is fogyasztott pár üveg sört. Az első éjszaka összeveszett az ikrek közül az idősebbel egy fenékre irányított ösztönző mozdulat miatt. Másnap ennek a megbeszélése volt az ürügy a találkozásra. Miután megtudta, hogy az egyik lánynak van motorja adta magát az ötlet, hogy elhívja őket egy éjszakai túrára. Az időpontra a másik lány is beszerzett magának egyet.
n1.png
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó