Karakterszerkesztési és CK szabályzat

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Brownie

🍪Süti, a modi🍪
Fórum moderátor
Üzenetek:257
Camilla Roberts
logo.gif

Karakterszerkesztési és CK szabályzat
Előszó

Mint bizonyára tudjátok, 2023.03.11.-óta a CK kérelmeknél bevezetésre került egyfajta szabályozás. Ez elsősorban az úgymond ,,felesleges" kérvények elkerülése miatt született, ezért kérlek kerüljétek a ,,meguntam", illetve hasonló indokokat.

Hogyan kérjek CK-t ?

Karakterszerkesztést kérvényezni joga van minden játékosnak. Amennyiben úgy érzed, hogy nem szeretnéd tovább folytatni a karaktered pályafutását, nyiss egy új témát, illeszd be a mintát és töltsd azt ki. Mint azt az előzőekben írtam, fontos kifejtened a megfelelő helyen, hogy mi is az a körülmény, amiért az adott karaktered nem szeretnéd tovább folytatni.

Milyen esetekben kötelező kérelmet beadni ?

Vannak bizonyos történések, amelyek miatt nem engedélyezett egy adott karaktert folytatni. Ide sorolandóak az alábbiak:
  • A rendvédelem bizonyos vétségek elkövetése miatt életfogytiglani büntetésre ítél.
  • Az LSFMD-ben, BCSO-ban. LSPD-ben tartózkodsz és illegálba szeretnél menni, vagy az itt felsoroltak között szeretnél váltani. Ezen pont alól kivételt képeznek a HCRP lappal rendelkező játékosok, akik ezt megfelelően jelzik a karaktertörténetükben.
  • Egy illegális frakció úgy dönt, hogy megöli a karaktered és ezt megfelelő RP-vel véghezviszi.
Régi karakter visszahozása

Lehetőségetek van már előzőleg CK-zott karaktert egy alkalommal visszahozni. Ezt először egyeztetnetek kell egy vezetőségi taggal, és amennyiben ő nem talál kivetnivalót, megírhatjátok a kérelmet. Ilyen esetben egy hónapot kell várnotok egy újabb szerkesztéssel, tehát jól gondoljátok meg, hogy biztosak vagytok-e a dologban.

Névváltási kérelmek

A névváltásnak két módja is van jelenleg. Amennyiben meg vagytok elégedve a karakteretek kinézetével, de a történetét be szeretnétek fejezni, akkor a ,,Karakterszerkesztési kérelmek"-alfórumba, a megfelelő mintával tudjátok kérvényezni, hogy csak a nevetek kerüljön átírásra. Fontos tudni, hogy ez is CK-nak minősül, tehát ugyanazok a szabályok érvényesülnek, mint amikor szerkesztitek magát a karaktereteket is.
A másik eset, amikor valamilyen IC indokból kifolyólag változik meg a karakter neve. Ilyen lehet például, ha MD-ben doktori vizsgát tesz valaki és felveheti a ,,Dr"-előtagot, esetleg házasságra, vagy válásra kerül sor és ezért a házastársad nevét szeretnéd használni valamilyen formában. Ezen esetben az UCP felületen adjatok be névváltási kérelmet és amint egy adminisztrátor azt elfogadja, át is íródik a neved.

Két szerkesztés közötti levárási idő

Amennyiben kértek egy karakterszerkesztést, és egy adminisztrátor jóvá is hagyja ezt, abban az esetben két hétig nem lesz lehetőségetek ismét ezzel élni. Ezen pont alól kivételt képez, ha szükségszerű a CK. Erről bővebben fentebb írtam. Amennyiben a határidőn belül mégis írsz kérelmet, úgy az elutasításra fog kerülni.

Utószó

Kérünk titeket, hogy a továbbiakban jelen sorokat figyelembe véve adjatok csak be kérelmet (legyen itt szó névváltoztatásról, vagy rendes karakterszerkesztésről). Amennyiben ezeket követitek, azzal nagyban segítitek az adminisztrátorok munkáját. Mindenkinek jó játékot és kellemes időtöltést kíván a oneRP!
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó