Karakterplacedo.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kuglóf

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Matsumoto Sunada/kuglof7730 «

Ötleted leírása
» Sziasztok!
Gondolkodom ezen a parancson már körülbelül két hónapja, a lényeg az egészbe az lenne hogy ugye vannak a fix placedok, amiket lerakhatunk és az ott jelez felénk valamit, na most én gondolkodtam azon is hogy karakterre szóló placedok is lehetnének, egy plusz parancs ami a karakterünk felett ki ír egy jelenlegi állapotot, de ez mellett mehet tovább a chat, /me-k és /do-k. Ez arra is jó lenne hogy vannak olyan cselekvések/történések amik sokáig tartanak egy adott rp-ben például egy maffia elfog valakit és kivallatja úgy hogy player1 fegyver tart player2 fejéhez nem kellene X időnként újra beírni mert elpörög a chat és tegyük fel érkezik valaki késve, azonnal meglátja a placedot és máris van fogalma arról hogy mi megy ott.. (Egy egyszerű példa csak, lehetőség mind legál-illegál oldalról majdnem végtelen.) Aki fegyver tart a másikra annak a karaktere felett lenne egy placedo hogy mit tudom én...."Folyamatosan a fegyverét tartja az előtte térdelőn." mellete megy úgye folyamatosan az rp. Ezt a placedot úgy tudom elképzelni hogy ne takarjon ki X részt a képernyőről, hogy amit mi beírunk azt mi nemlátjuk, hanem egy külön kis log jelzi hogy van egy aktív karakterplacedo, amit egy külön kis ablak megnyitásával vagy akár egy másik parancsal meg is tudunk chaten jeleníteni hogy ne felejtsük el mit is írtunk oda. Akkor lehet itt még maradandó sérüléseket is placedoként megjeleníteni...........akkor lehetne olyan valakit elkapnak az utcán megverik...semmi anim de jól megruházzák. X idő múlva elindul onnét és beírja hogy "Arca itt-ott puffadt, kékes lilás." És így sétál hogy ez a karaktere felett van, már már aki hajlik rá, megállíthatja miután meglátja és folytatódik egy rp, csak másik kategóriába. És még sok féle példát le lehetne írni, de mint írtam szerintem majdnem végtelen konklúzió lehet. A végére megjegyezném nem értek a script írás és semmiféle ilyen dologhozm így én csak ezt kútfőből írtam, nem tudom megvalósítható-e, viszont sokat dobna az rp mennyiségen és minőségen. «


Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «



 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
szia, szerintem mindenkinek megvan a szukseges memoriaja ahhoz hogy megjegyezzen ilyen dolgokat. "aki meg keson erkezik" - ezt meg annyira nem tartom eletszerunek, a legnagyobb hcrp sorok kozott is fogjak a fegyvert az illetore, ha mar van aim a gtaban, nem gondolom hogy hatalmas felreerteseket generalna ez, hogy scriptet kellene ra irni. aki meg megse alkalmas arra hogy eszbetartsa hogy mi tortenik, elhet a pgup es pgdown gombokkal, nem gondolom hogy ennyi erofeszites tul nagy falat lenne a jatekosbazisnak. a vizualis leirasokra pedig ott az ame, amit szerintem alig hasznalnak.
 

web11hoyer

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:122
Shaundra Hamilton
Látható karakter sérüléseket és egyéb dolgokat szépen tudná prezentálni ez a fajta placedo, anélkül, hogy folyamatosan kelljen irkálni ezeket a /do-kat. Támogatom.
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
sose irtam sajat magam leirasara do-t, akkor mar lehessen mindenfele /me /ame /do mindent a fej fole rogziteni :ninja:
 

web11hoyer

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:122
Shaundra Hamilton
Akár. Úgy is megjelenik egy menü, ha a karakterre klikkelsz. Ott akár lehetne egy olyan opció is, hogy chardesc megtekintése. Akkor neked kiadja egy chat üzenetben az ő karakter leírását.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó