Karakterleírás rendszer 1.5 [/ex /examine]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,538
-
Kedves Játékosok!

Az 1.5 bekerülésével érkezett egy kötelező karakterleírásra szolgáló rendszer. Ez azt jelenti, hogy a többi játékos a /ex ID vagy a /examine ID parancs segítségével egy képet kap a karakteretekről és eltudja képzelni a megadott leírás alapján. Ennek a leírásnak tartalmaznia kell a karakteretek magasságát, súlyát, külsejével kapcsolatos tudnivalókat [tetoválások, piercingek, sebhelyek, stb - ha vannak], hangját, etc. Amit nem kell tartalmazzon az a lelkivilága, honnan jött, mit dolgozik és a többi. Ez a leírás nem összekeverendő egy karaktertörténettel.

Több, mint egy hét telt el és rengeteg leírást láttunk, köztük jót és rosszat. Ebben a topicban szeretnénk tisztázni számotokra, hogy mi az amire pontosan is szolgál ez a rendszer, mi az ami elfogadható leírásnak és mi az ami nem.

A könnyebb értelmezhetőség érdekében pár példával szeretnénk prezentálni, hogy miket adtatok meg, mi az ami jó példa vagy épp az ellenkezője. Természetesen ezeket név nélkül publikáljuk.

Elfogadható:
  • XY egy körülbelül a harmincas évei közepén járó amerikai férfi. Hangja közepesen mély, akcentusából hallható, hogy helyi lakos. Mesomorph testalkata (186 cm; 84 kg) alapján kivehető, hogy rendszeresen sportol. Testtartása rendezett és határozott a munkájából adódóan. Bal felkarján egy körbefutó tetoválás látható.
  • XY egy össz-vissz 162 cm magas, húsos kis jelenség több, mint egészséges méretekkel, arcára tekintve vészesen fiatalnak tűnhet, jobb vállán Igor neve tetoválva cirillhez hasonlító betűkkel, nyaka jobb oldalán jellegzetes pillangó, bal vállán Mária Magdolna elég egyedi módon varrva. Arcán, bal szeme alatt egy csak nagyon enyhén látszódó heg, amely egy lézerrel eltávolított könnycsepp tetoválás helye.
  • XY egy filigrán fiatal nő. Hosszú, sötétszőke hajjal rendelkezik, kék szemekkel. Körülbelül 58 kilogramm és 162 centiméter. Erős sminkket hord. Sportos vagy kirívó ruhákban jár, hangulatától függően. Sokat mosolyog, viszont könnyen ítélkezővé válik. Arcára az összes érzelme rá van írva, kissé gyerekes.
Nem elfogadható:
  • XY egy amerikai állampolgárságú srác, aki humoros, vidám, jókedvű, segítőkész, indulatos, jófej fickó. XY száznyolcvankettő centiméter magas, emellé társul neki nyolcvanhat kilogramm. XY nagyon szeret dolgozni, mondhatni munkamániás. Szeret barátokkal együtt lenni, beszélgetni, hülyéskedni. Szeret sportolni is, valamennyire meglátszik rajta.
  • XY egy 21 éves fiatal lány, Las Venturasban született. Nehéz anyagi helyzetben nőtt fel. 20 éves korára úgy döntött elhagyja Las Venturast és elköltözik Los Santosba hogy új életet kezdjen. Azt hitte itt minden más lesz de tévedett, sok emberrel megismerkedett akik keresztbe tettek neki elég csúnyán.
  • XY 180 cm magas, 22 éves, normál nőies testalkata van, kedves és segítőkész mindig,általában mindig jó kedve van, kissé erős virág illatú parfümöt használ, szereti a régies de a modern gépjárműveket is , könnyen elmegy a jókedve , barátságos , elég sokszor hoz hírtelen döntéseket, szereti az édességet, szereti a régies illetve a modern zenéket, testén egy tetóválás található.

Reméljük, hogy a fenti leírással sikerült egy kézzelfoghatóbb képet kapnotok arról, hogy mire figyeljetek oda egy leírás megadásánál.

Amennyiben segítségre szorultok vagy tanácsra van szükségetek, nyugodtan keressetek fel a szerveren vagy Discordon egy Adminisztrátort!
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó