Üzenetek:233
Kavics

Kor: 46
Társadalmi réteg: Hobo
Sajátossága: A rengeteg drog és alkohol hatására idegrendszere és fájdalomközpontja sérült. Tiszta állapotában fájdalmakkal és dührohamokkal küzd, bódult állapotában nyugodt természetű és kevésbé, késleltetve érzi a végtagjait ért fájdalmat.
Hogy került a jelen helyzetébe: Nehéz sorsa volt, elvesztette szeretett feleségét és fiát, ennek hatására került az alkohol és drogok világába, ám Ő minden áron a kormányt hibáztatja a sorsa miatt.
Karaktertörténet (vagy fórum link): https://forum.onerp.hu/threads/thomas-a-hobo.26090/

Kor: Negyvenes évei vége felé.
Társadalmi réteg: Veterán, Kitaszított.
Arca: Arcán ősz haj és szabálytalan arcszőrzet lelhető fel, megráncosodott és hibás bőrrel. Szemszínei kékek, bizonyos fénykörülmények között zöldesebbek. Fogai hiányosak viszont ami megmaradt belőle, az sárga.
Testfelépítése, és annak kinézete Magassága 188 centiméternek felel meg, testsúlya pedig 71 kiló. Korábban vékony testalkata volt, de rendszeresen jár a partra edzeni és utcai küzdősportokon veszt rész főképp Christian Butter-rel. Megizmosodott ezáltal. Testén több lőtt sérülés, hegek, és korábbi zuzódások, csonttörések nyomai lelhetőek fel. A testének összfelépítéséről elmondható hogy egy reményteli nyomorult.
Személyiségjegyek: Józan: Daniel Junker józan állapotában rühelli a világot, amiért az elvette tőle a lányát és feleségét, amiért számkivetettnek érzi magát miután 12 éven keresztül szolgálta a hazáját. Amiért megfosztotta a kormány mindentől amije volt, és amije lehetett volna. Szíve mélyén igazán halálra vágyik, de túlélő ösztönei nem engedik hogy azt saját kezűleg tegye, vagy hogy harc nélkül adja meg magát. (Nem teljesen dadog)
Alkohol: Gyenge az alkoholra, de nem függője annak. Csak akkor iszik amikor kábítószer elvonó kúrán tartja magát. A személyisége annyiban tér el a józan állapotától, hogy a súlyos dadogása mellett beszéde még érthetetlen is, viszont a hozzá közelálló barátait nagyon szereti.

KOR: 24 éves
BEMUTATKOZÁSA: Christian Butter egy 24 éves Los Santos-i lakos. Nincs családja mindössze féltestvére van aki a városba van, de nem ismeri / nem tudja ki az (Adam Beams). Lakhelye egy lepukkant garázs a gettóban. Segítőkész és kedves személyiség ameddig vele is azok. Külsöje egy normál átlag polgár, de egy igazi kemény drogfüggő, nincs olyan drog amitől ne rosszulna be. Szervezte kívánja a kábítószereket. Szeret kapcsolatokat építeni és üzletelni különféle tárgyakkal, dolgokkal. Akció éhes, benne van minden rosszba. Szeret csapatba dolgozni és a rá kiszabott feladatokat elvégezni. Nem célja a vagyoni meggazdagodás inkább az élmények és emlékek gyarapítása. Öltözködése visszafogott, hétköznapi.

Kor: Harmincas évei végén jár.
Társadalmi réteg: Kitaszított, kiközösített.
Arca: Arcát dús kócos szakáll fedi, fekete haja hosszú egyenes, ami a fekete embereknél rettentő ritka. Több helyen hegek és bőrhibák fedik arcát. Szemei barnák, sötétben feketének is látszó. Ajka több helyen elharapott heggel díszeleg.
Testfelépítése: Magassága körülbelül 190 centi testsúlya 80 kg körül, hol több, hol kevesebb. Mellkasát szőr borítja, itt ott hegek miatt hiányosan. Több tetoválás is tarkítja fekete bőrét, ez mind jelentéktelen paca. Látható rajta csontdarab, pizzaszelet, sírkő és még sok más. Apu testalkatával próbálja meghódítani az utca népét.
Megjelenése, viselkedése: Bobby állandóan egy kalózkalapot visel és egy imaláncot. Ezen felül öltözete rongyos, koszos. Barátai csak Crack Sparrow-nak hívják. Szívesen ad zenei estet haverjainak, Will-el imád duózni. Tourette szindrómában szenved, ezért néha kitörései lehetnek.

Név: Tafari Osei alias Trafó
Kor: 35 éves
Társadalmi réteg: Marginalizált.
Külső jellemzői: 196 cm magas és 76 kg súlyú, testfelépítése inkább szikárnak mondható. Arcán fellelhető némi égési sérülés, ami életmódjának köszönhetően alakult ki. Haja rendezetlen raszta zuhatag, amit legtöbb esetben felkötve hord, szakálla változó, általában borostás, de van mikor nem kerül tükör elé. Tetoválásairól, még nem lehet sokat tudni. Legtöbb esetben mezítláb közlekedik. Személyiség: Egy kissé túlbuzgóan elhivatott vallásával kapcsolatban, részben e miatt is döntött úgy, hogy Amerikába utazik ahol próbál megtéríteni minden lelket az ő életszemlélete segítségével. Igyekszik mindig a béke útján járni, de megvédi magát ha valaki az életére tör. Mosolygós, és barátságos folyamatosan keresi a kapcsolatokat embertársaival. Ez a nagy vidámság mögött egy elég komoly depresszió húzódik meg,(ennek oka és léte még nem került szóba senkivel, illetve igyekszik ilyenkor elvonulni).

Kor: 42 éves
Társadalmi réteg: Kitaszított
Jelleme: Ideges természetű férfi, aki hamar felhúzza magát apróságokon is, emiatt gyakran trágár a beszédstílusa. Haragtartó, és a múltbéli sérelmeket nehezen felejti el. Idegenekkel távolságtartó és bizalmatlan, de azokkal, akiket barátainak tekint, közvetlenebb és könnyen kijön velük. Az élet nehézségei, a siker és a csőd, valamint a családjától való elszakadás mély nyomot hagytak benne, alkoholproblémákhoz és fokozott bizalmatlansághoz vezetve. Mára beletörődött a sorsába, elvesztette reményét egy jobb jövő iránt. Los Santosban próbál újrakezdeni, de már nem bízik a lehetőségekben, inkább csak túlélni próbál a mindennapokban.
Kinézete: 168 centiméter magas, enyhén alultáplált, 40-es éveiben járó férfi. Haja fekete, szeme barna. Jobb alkarján egy balesetből származó égési sérülés látható. Hangja nem túl mély, és beszédében rögtön észrevehető kínai származása, valamint egy enyhe pöszeség. Testtartása görnyedt gerincferdülés miatt. Bal combján egy befejezetlen tetoválás látható.

Kor: 32 éves
Társadalmi réteg: Kiközösített
Külső jellemzői: 185 centi magas és 80 kilogrammos fekete férfi akinek olyan fényes kopasz feje van hogy azon ellehetne csúszni. Messziről feltűnik a fekete sima feje. Eléggé kigyúrt a testalkata de tetkók nem borítják.
Bemutatkozás: Los Santos városában születtem. Az utcára úgy kerültem hogy még kicsi voltam a szüleimet elvesztettem, édesanyám autóbalesetben halt meg édesapám drogfüggő volt és túladagolásban meghalt. Természetesen én nevelő szülőkhöz kerültem, de nem bírtak velem mert nagyon rossz gyerek voltam, többet jártama rendőrségen mint az otthonomba, szóval csak családról családra jártam, egy szülő sem tudott megszelidíteni. Így teltek a gyerekkori éveim. Amint be töltöttem a 18 életévemet úgy döntöttem hogy nekem az utca sokkal jobb lesz, nincsenek kötelezettségeim, azt teszek amit szeretnék és így lett belőlem ami lett, igaz hozzá teszem annyira rossz ember nem vagyok de néha néha bele keveredek bajba még most is igy 32 évesen, de ez az élet.

Név: Toby alias Thomas táskája
Gyártás éve: 2022, Made in China
Társadalmi réteg: Táska
Külső jellemzői: Rózsaszín, kb. 60cm magas test. A súlya az aktuális gyomortartalmától függ. Aranyos arca van.
Belső jellemzői: Valójában Thomas Warren tudatalattiját testesíti meg, csak Tom hallja a "beszédét", de az egész csapat elismeri a létezését és tisztelik őt.
A karakterek az egyéni cselekedetek és történések során fejlődhetnek bármely irányba. Ezeket a későbbiekben egyénileg a linkekben feltüntetett karaktertörténetekben, vagy jelen posztban a karakter mellett megjelölt [Karakterfejlődés] pontban találhatóak.
Utoljára szerkesztve: