Üzenetek:51
Kevin Stamper

Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Kevin Stamper/djangesz «
Ötleted leírása
» Tudom ez egy népszerűtlen ötlet lesz, és sok hasonló volt már, de gondoltam be próbálkozok. Nem az az ötlet itt, hogy minden fuvar korlátozást szüntessünk meg, csak a kamionos vállalatnak levő napi 30 fuvaros maximális szám korlátozását. Ugye azt, hogy egy nap max hány fuvart lehet elvinni, egy cég fejlesztéssel lehet megvalósítani, és a 30 napi fuvar a max fejletszhető szám. Annak az ára, hogy +2 vel növeljem, 50 ezer dollár jelenleg. Mi lenne, ha ennek az ára duplázódna 10 fuvaronként. Tehát 30 fuvartól 2 új fuvar 100000 lenne, 40 fuvartól 200000, 50 fuvartól 300000, és így tovább. Azzal, hogy növekedne az ára, az lenne a célja, hogy ne legyen épp olyan könnyű fejleszteni se. Nade miért is lenne erre szükség? Jelenleg valahogy nehezen elértem, hogy a kamionos vállalatomba ne csak egy két szállingózó ember legyen, hanem vagyunk legalább 10-en. Az a probléma, hogy ebből a 10 emberből ha 4-5 délelőtt neki fog dolgozni, azoknak a személyeknek akik IRL okok miatt (pl munka) csak délután tudnak fel jönni a szerverre, nem marad fuvar. Nem tartom azt se helyes lépésnek, hogy én korlátozzam, és megmondjam ki mennyit és mikor vihet (nyilván ez is egy opció). És akkor egyértelműen kiemelném megint, nem az alkalmazottak napi 8 fuvarjára gondoltam itt, hogy meg kéne szüntetni, az rendben van szerintem. Inkább az a baj, hogy van aki levinne mondjuk 4-5 fuvart, de annyit se tud, mert a cégnek elfogyott a maximális elvihető fuvar mennyisége «
Csatolmányok
» Nincs «
Egyéb megjegyzések
» Nincs «