Kötbér eltörlése

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Maurizio Mancini / Poqu#2110 «

Ötleted leírása

» Az már egy korábbi topicban ki lett tárgyalva, hogy az autópálya nem lesz védett zóna, amivel egyet is értek. Viszont ha végiggondoljuk egy kamionos rablásnak az egyéb tényezőit akkor a következők merülnek fel. Lejár a fuvar egyből kötbér keletkezik, szétlövik a kamiont, kilövik a kerekét ez is mínusz, plusz még vársz a szerelőre is és meg is kell szereltetni. Minderről a sofőr semmit se tehet, ő csak a fuvardíjat meg az időt veszti el, amit rátöltött, még a tulajdonos, aki végképp semmit se tehet róla pedig még a kötbért is fizetheti a szereltetési díjak mellett. Összehasonlítva mondjuk a farmmal, ahol rabolni sem lehet, ott max éhenhalnak a disznók. Összegezve szerintem a kötbért nyugodtan el lehetne törölni. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» :alien: «

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Ez mind IC ügy. Ha kiszednék, még nagyobb lenne a farming szimulátor. Mert nincs veszteni való...

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini
megközelíthetjük onnan is, hogy lehessen farmot rabolni..
Én nem ezt írtam, valamiért csak be lett vezetve, hogy azt se lehet. Mert 0-24 ki voltak pakolva emlékeim szerint.
Ez mind IC ügy. Ha kiszednék, még nagyobb lenne a farming szimulátor. Mert nincs veszteni való...
Farmon meg a fatelepen is megy a farming szimulátor, ott meg semmi hátrány nem érhet most sem. A jelenlegi helyzet pont az, hogy már senkinek nincs kedve kamionba ülni, mert mindenkinek el lett véve a kedve a folytonos rablásokkal.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,253
-
Head of Staff hozzászólás
A kötbéren nem fogunk csökkenteni, se nem fogjuk eltörölni. A hírekbe írtunk ki egy szavazást ami érinti az ötletet. Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó