Kézifék rework

Relay

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,186
-

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» ReLay «

Ötleted leírása

» Kéziféket akár lehetne olyan szinten reworkolni, hogy nem ez az alt + egér húzkodás ide - oda, hanem szimplán lenyomom a SPACE gombot, ha áll a jármű. Nem tudom meglehet-e oldani vagy akarja-e több player. Plusz ugye valahogy letiltani menet közben, mint most. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Szeretném a homokórát megállítani... Szia Laca, szia Simon, szia Legend, szia Zoli! «

Pitt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Tamara Ashford & Nia Woods
Annyival egészíteném ki, hogy esetleg nem a SPACE lenne, ha megvalósulna, hanem egy másik gomb vagy csak sima Alt, vagy hát nekem igy sincs vele gondom nekem így is megfelelő. Viszont ezzel a egy gomos dologgal annyi a gond ha a SPACE-en van, hogy:

1. Ha rajtolni szeretnénk úgy, hogy a kézit csak lenyomjuk és felpörgetjük a motort akkor még egyszer meg kellene nyomni, ha rajtolni szeretnénk, akkor is az már nem lenne a igazi mivel macerás kétszer megnyomni a gombot és nem is rögtön old ki, mivel miután kioldottuk lehet csak nekem de nem tudok még indulni csak pár másodperc múlva. Meg az izomautósoknak se nagyon kedvezne, mivel az izomkocsinál a kétkerekezés induláskor az neki a boost lényegében.

2. Illetve kézi közben, ha be van simán húzva akkor le van limitálva a fordulat, tehát nem igazán lehetne felpörgetni a motort, ha csak azt a limitálást nem lehetne kikapcsolni.

Utoljára szerkesztve:

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:459
Khira Love
Irl is a fék úgy működik fel és le kell húzni működjön. Bindelni meg átlehet másik gombra. Jah és Irl is van rajta egy gomb amit be kell nyomni azért itt is legyen rá egy gomb. Nekem pl spacen van és egyszerre működik mint alapból a GTA-ba mint mindenkinek és kézifékként is. Az az rögzítő fékként is. Szóval szerintem az a ötlet felesleges.

1787522385423.png

Relay

Fékezhetetlen
Játékos
-
Irl is a fék úgy működik fel és le kell húzni működjön. Bindelni meg átlehet másik gombra. Jah és Irl is van rajta egy gomb amit be kell nyomni azért itt is legyen rá egy gomb. Nekem pl spacen van és egyszerre működik mint alapból a GTA-ba mint mindenkinek és kézifékként is. Az az rögzítő fékként is. Szóval szerintem az a ötlet felesleges.

Melléklet megtekintése
Értem, hogy minden IRL, de még mindig csak IRL alapú a szerver. Kicsivel könnyebb játékmenet reményében született a gondolat, még ha csak egy leheletnyivel is.

guszti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:83
Doug Moore
Már nem rosszból mondom, de ha IRL t nézünk akkor az összes jármű a szerveren autómatikus váltóval rendelkezik. Ha bármi akkor a kéziféket be lehetne úgy állítani, hogy ne csak teljesen feltolni lehessen hanem lennének fokozatok, hogy:

P - Park N-Üres R-Reverse és D-Drive valamint S-Sport ami nagyobb teljesítményű járműveknél lenne elérhető és ezáltal jóval nagyobb fogyasztása és valamivel nagyobb teljesítménye lenne.

Én szívesen betennék még egy Eco módot is ami a lekorlátozná a kocsit 70km/h ra városi közlekedéshez. Sokan azért szágúldoznak mert egy W vel nem nagyon jön át a gázpedál feeling és vagy le van nyomva vagy nincs. Ha meg a kocsi megy 200km/h val 3mp alatt akkor nehéz kordában tartani.

A space-t mint kéziféket menet közben használathoz érdemes megtartani a driftelés miatt...

Pitt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Tamara Ashford & Nia Woods
Ha bármi akkor a kéziféket be lehetne úgy állítani, hogy ne csak teljesen feltolni lehessen hanem lennének fokozatok, hogy:

P - Park N-Üres R-Reverse és D-Drive valamint S-Sport ami nagyobb teljesítményű járműveknél lenne elérhető és ezáltal jóval nagyobb fogyasztása és valamivel nagyobb teljesítménye lenne.

Én szívesen betennék még egy Eco módot is ami a lekorlátozná a kocsit 70km/h ra városi közlekedéshez. Sokan azért szágúldoznak mert egy W vel nem nagyon jön át a gázpedál feeling és vagy le van nyomva vagy nincs. Ha meg a kocsi megy 200km/h val 3mp alatt akkor nehéz kordában tartani.
Én a fokozatokat nem igazán támogatnám, én nem bonyolítanám még meg az egészet, de ez az én személyes véleményem. Illetve sokan nem fogják használni az ECO módot csak a Sportot én szerintem. És semmi rossz szándék miatt írom csak szerintem nem fogják használni, de eco meg a sport mód még bírható is lenne, de a fokozatok zavaróak lennének nekem. :) Illetve annyit tennék hozzá IRL dologhoz, hogy egy játékról van szó még akkor is ha irl-re alapul, így nem bonyolítanám.

Relay

Fékezhetetlen
Játékos
-
Már nem rosszból mondom, de ha IRL t nézünk akkor az összes jármű a szerveren autómatikus váltóval rendelkezik. Ha bármi akkor a kéziféket be lehetne úgy állítani, hogy ne csak teljesen feltolni lehessen hanem lennének fokozatok, hogy:

A space-t mint kéziféket menet közben használathoz érdemes megtartani a driftelés miatt...
Kéziféknek semmi köze a váltóhoz. Azért ennyire szerintem ne rugaszkodjunk el a realitás talajától, hogy a váltó helyett a kéziféknek adnánk fokozatokat.

guszti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:83
Doug Moore
Kéziféknek semmi köze a váltóhoz. Azért ennyire szerintem ne rugaszkodjunk el a realitás talajától, hogy a váltó helyett a kéziféknek adnánk fokozatokat.
Úgy olvastam mint ha reworkről lenne szó. Nem a kéziféknek szerettem volna fokozatot adni persze hanem a rendszert átgondolni egy modernebb autómata váltóra aminél a P -vel tudnád elérni a jelenlegi lekézizett állapotot.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó