Jyreese Hawkins - Olvashatatlan élet?

Blunt.

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:118
Lauren Rojas, Jyreese Hawkins

Ismertető Jyreese személyéről:3627eef4-45ef-4c0e-9916-da86eeb1e19c.png

Teljes név: Jyreese Hawkins
Becenév: Hawick
Születési dátum: 20x?. ? ? (19)
Születési hely: Los Santos, Hawick Avenue

Pozitív tulajdonság(ok):

- Éles logika és hideg számítás – mindig mérlegel, nem cselekszik impulzívan, képes előre látni a következményeket.
- Hűség a saját elveihez – nem engedi, hogy mások manipulálják, a túlélés és a saját erkölcsi kódja szerint cselekszik.
- Figyelem a részletekre – apró jelekből felismeri a veszélyt, az emberek szándékait, és ezt a tudást okosan használja.

Negatív tulajdonság(ok):

- Érzelmi elzárkózás – nehezen kötődik másokhoz, a bizalom luxus számára, ami magányossá teheti.
- Túlzott óvatosság – néha lassabb döntéshez vezet, ami veszélyes helyzetekben hátrányt okozhat.
- Morális ridegség – képes átmenni az utcai erkölcs határain, nem mindig látja a cselekedetei emberi oldalát.

Előtörténet - „A Hawick árnyéka”

Jyreese „Hawick” Hawkins neve nem az utcai legendákból született, hanem az élet tapasztalataiból. A Hawick Avenue árnyékában nőtt fel, ahol minden döntésnek súlya van/volt, és ahol az erő nem az izomból, hanem a hideg számításból fakad. Már fiatalon megtanulta, hogy a világ nem kérdez, hanem ítél, és hogy a túléléshez nem elég gyorsnak lenni, az elmének is ébernek kell maradnia.

Gyermekkor - „Csendben kovácsolva”

Gyerekkorát a csend és a figyelés formálta. Nem volt hangos, nem kereste a figyelmet. Már tízévesen tisztában volt az utcai szabályokkal: mikor kell elbújni, mikor kell ott maradni, és mikor jobb nem kérdezni semmit. Az iskolában „problémás” volt, valójában csak megfigyelte a világot, megtanulta olvasni az emberek mozdulatait, a szavak mögötti rejtett jelentéseket.

Családi viszonyok - „Az Utca tanít”

Hawick anyja egyedül nevelte, apja hiányzott a képzeletből és a valóságból egyaránt. A családi élet nem adta meg a biztonságot; a feszültség, a nélkülözés és a folytonos harc mindennapos tanítás volt számára. Ezek a körülmények hamar megtanították neki, hogy senkire nem számíthat, és hogy a túlélésért mindig önmagának kell felelnie.

Jelen - „Néma évek”

Ma Hawick a 7-4 Maniac Criminal Gang közelében mozog, ismert, de még nem teljes jogú tag. Nem kiabál, nem hősködik, nem keresi a rivaldafényt. Figyel, mérlegel, és a körülmények kritikus pontján gyors és hideg döntéseket hoz.

Jövő - „Amikor a világ már nem kérdez”

A jövő számára nyitott: a tapasztalatai és hideg logikája bármikor előrevihetik a Maniacban, vagy önálló, félelmetes tényezővé tehetik az utcán. A múlt és a jelen tapasztalatai alapján képes, hibákat kijavítani, vagy épp visszavágni azoknak, akik ártottak neki.

Utoljára szerkesztve:

Blunt.

Pletykafészek
Játékos

hawickrosszejjele.png

1/5/2026 - 2:53, Los Santos

Rollin 70's South Side Bangers OFF

A helyem mindig is a Rollin 70's volt, ott nőttem fel.. -viszont lépni kellett, árulás ide-vagy oda, a napok, éjjelek, és minden mHawick.pngásodperc full káoszba torkollik, sosem akartam kilógni a tömegből, és mindig is a háttérbe szorultam.. akaratom ellenére..

Itt vagyunk a jelenbe, ahol családi problémák, konfliktusok töltik fel a napjaim..- kék bandana ide-vagy oda, helyi arc vagyok elvégre, nem kell köteleződni egy hülye bandanához?

...?

Ezaz éjszaka nem csak egy robbanás volt, és nem is csak valami ordítás a szüleim részéről.. ezaz éjszaka csak úgy jött?

A szobám félhomályos, a falak pedig sárgák, de igazán nem is a festék miatt, hanem mert az évek, a füst és a rossz döntések, és persze amit tettem bemocskolta... a szobám sarkát egy régi tévé foglalja, de nincs adás, mellete el is gondolkodom hogy ez-e a világ valódi arca, vagy csak álca?

...?

S, itt még gyerek voltam, talán még túl kicsi is ahhoz hogy értsem, hogy miért változik ennyire sűrűn apám hangja.. - bár egy drogos fasz volt... szóval meg sem lepődök így utólag..

Mindig este történtek a rossz..-csúnya dolgok, amit apám tett velünk, és amikor már azt hittük hogy megúsztuk az egészet.. -de ilyenkor ezaz egész más szagú volt.. alkohol, fűszag, és feszültség.. anyám csak csendesebb lett, mint nappal.. éjjel, vagy este sosem szólt ránk, és nem is kérdezett, csak nézett ránk azzal a tekintettel ami akkor réges-régen elárult mindent.

Testvéremmel a kanapén hesszeltünk, és emlékszem amikor felhúzta mellkasáig a térdét, és úgy próbált tenni, mintha nem hallaná a lépteket a folyosón amit apám vitt végre. Persze én sem mertem megmozdulni, csendben néztem a dohányosasztalt a szoba közepén. Aztán egyszercsak kinyílt az ajtó, apám sosem kiabált először, ez volt a legrosszabb tulajdonsága..

Először csak állt ott, és nézett minket. Mintha keresne valamit, vagy valakit? - Talán egy okot, egy hibát.. - ha nem köszöntünk neki eléggé hangosan, vagy ha túl hangosan nevettünk a délutánokon, vagy csak rossz helyen voltunk rossz időben...

Igen.. - az első ütés sosem fájt "annyira", mint a várakozás előtte, az a pár másodperc.. az öl meg igazán. a Testem csak megfeszült, de nem menekül, mivel nem volt hova..

Testvérem sírt, én pedig nem, nem azért, mert erős voltam hanem mert megtanultam hogy a sírás hosszabbítja ezt a folyamatot..

Anyám csak néha kiabált, és néha közénk is állt, de néha nem is, persze nem is hibáztatom mivel ő is félt, ahogyan mi is, csak ő másképp.

Másnap reggel megismétlődött a folyamat, és úgy tettünk, mintha semmi nem történt volna. Iskola. Tanárok. Kérdések, és az a bizonyos rohadt kérdés, amit utáltam az a tipikus "Minden rendben otthon Jyreese?" Mindig csak bólintottam, és bólintottam, mivel nem tudtam hogy hogyan mondjam el úgy, hogy ne legyen rosszabb..

Ezután megtörtént az első délutánom...

Megkezdtem szökni otthonról, de csak a délutánokra, aztán estére, és végül egész éjszakákra. Az utca nem volt jó hely, de jobb volt mint otthon, haverokkal hoztuk a ganget, nevettünk, kosaraztunk, volt pár rendőrségi balhé is, persze a rendőrök balfaszok kiszámíthatóak voltak, legalább valamilyen módon az utcán biztonságban éreztem magam.

A testvéremet nem mindig vihettem magammal, ez volt a legrosszabb. Amikor elmentem mindig megkérdezte "Ugye Jyreese visszajössz?" Természetesen mindig vissza mentem, csak nem időben...

Volt egy este, amikor apám holt részegre itta magát, emlékszem a széttört, szétdobált sörös üvegekre, arra is hogy egy eldőlt szék után, a testvérem mögém bújt, védelmet keresve, akkor éreztem először hogy nem félek többé apámtól, hanem gyűlölöm, és tudtam ezek mellett hogy csak a testvérem volt a megbízható felem.

Apám amikor ütött minket, nem ütöttem vissza, mivel nem mertem, vagy csak tisztelet? De abban a pillanatban eldőlt az is bennem, hogy innen nincs többé visszaút, ami velem történik, az bennem is marad..

Amikor apámat elvitte a kábítószer, és az alkoholizmus, akkor senkisem ünnepelt és nem is volt megkönnyebbülés hanem inkább valami üresség? Mintha a vihar elment volna, de mindent szétvert maga után.

...?
ujutca.png
1/2/2026 - 7:00 PM, Strawberry-Forum Drive.

Jelenben vagyok, nem egyedül, leválva a Rollin's-tól, és társulva a Maniac | Hustler-shez? - Talán most jó lesz minden, a jövő zenéje, itt helyi arc vagyok ugyanúgy, de nem vagyok elárulva...

...?

Az új utca hangja?

...?

Utoljára szerkesztve:

Blunt.

Pletykafészek
Játékos

2/6/2026 - 9:53 PM, Strawberry, Forum Drive

Az este már eléggé beindult, amikor a levegő hűvösebb lett Forum Drive-on és a nap utolsó fényei eltűntek a lakóházak mögött, nem volt semmi extra elvárásom, csak sodrótam a Maniac Gang-el, ahogyan szoktam is mostanság, de aztán közbeesett egy munka. Semmi extra, báris részemről nem az, egy leharcolt motort kellett elpasszolni a vasba, ez körülberül tíz percembe fájt, de ez idő alatt is kidöglöttem, nem volt könnyű az a leégett szar... a következő melóm pedig pár zacskó elpasszolása volt, nem kérdeztem, szimplán mentem, elpasszoltam az adagot, és húztam vissza a srácokhoz.

Utánna viszont elindult valami szokásos, Sprite nigga hozta a szokásost, amikor megjelentem ezek után, rögtön kérdezte hogy, van-e cipő rajtam? -Természetesen látta hogy van, kérte is, de aztán megcsapkodta a vállam, és mondta hogy szopat, én némán csak elmosolyodtam rajta.

...?

gangeles.png
Ahogy telt az idő, az utca egyre élőbb hangulatba vágta magát, de nem zajos módon, autók suhantakk el, néha-néha egy motor hangja törte meg a csendet. Ezek után beindult a szokásos Forum Drive sztori, megjelentek a kék-piros villanások a falon, nem lett belőle semmi komoly, csak pár perces hang és fény kombó volt, valami álmokfutó hozta a szokásos faszságát.

Később leültünk a srácokkal pár percre, ment a szokásos krúzolás a hoodon, néztünk az utcát, hallgattuk a város zaját, mentek a régi sztorik, és egyben kerültek elő apró élmények is, amik önmagukban jelentéktelenek, együtt mégis faragtak valami érdekességet, amikor az idő feladta magát, széthullott mindenki, behúzott az egész nigga a házba aludni..- persze én is haza mentem, viszont sehol senki.. csak az üres szoba a naplómmal nyitva, sörösüvegek szétdobálva, fiókom nyitva, és még a lámpa is égett az asztalnál, először nem érettem a sztorit, és
rá is hagytam, bezárkóztam a házba, és az ágyat néztem meg közelebbről..

Today story is end... ?

motokep1-2026-02-09.png

motorp1-2026-02-09.png

Utoljára szerkesztve:

Blunt.

Pletykafészek
Játékos

1st Vandalism, money, sense of power

elso-boltrablas2026-02-10.png

Kinézet személyre szabása